Salgsdirektør om Fakta-lukning i Grindsted: – Der er ikke

Det handler om, at vi har en driftssituation, som ikke er helt tilfredsstillende i forhold til vores ambitioner med kæden, og vi ser heller ikke, at der er et tilstrækkeligt potentiale for butikken på længere sigt.

Pokemon Fever (POKÉMON PARODY) – @Crunchlins – YouTube

Klicken, um auf Bing anzusehen1:03

Jul 11, 2013 · Another implication here is that Bulbasaur is a Grass type Pokemon whilst Charizard is a Fire type Pokemon which are natural enemies as grass type is weak against fire type.

Autor: Crunchlins

Stort potentiale i Aarhus: Nu rykker Normal ind på Strøget

Siden er det gået stærkt, og i dag er der flere end 85 butikker i Danmark. Første butik uden for landets grænser åbnede i juni 2017 i Kristiansand i Norge. I januar 2018 åbnede den første Normal i Malmø i Sverige, og i maj 2018 åbnede den første syd for landets grænser, i Holland.

Nyheder – Danmark – Net Nyheder

Butikker ser potentiale i Pokémon-feber Jv.dk: kl. 22:30 søndag d. 7 august 2016 Når man ser det fine lys, spejlingerne i vandet og hører vandets rislen kan man ku… 20:00 søndag 7 aug 2016. Kristine er en turist-succes En lille park i København er en magnet for Pokemon Go-spillere, der i massevis småtøffer rundt i parken med

Dansk Supermarked angriber med flere Netto-butikker

»Vi er tæt på 500 i Netto og ser potentiale i op mod 600 butikker. Så vi har fortsat en pipeline med nye butikker, der bliver rullet ud. Nyåbninger kan der komme fra andre i dagligvarehandlen, der trækker sig fra butikker.

Black Friday Danmark | Find butikker med Black Friday

Black Friday ser ud til at være kommet til Danmark for at blive. Det er verdens største udsalgsdag, og den vil vi selvfølgelig gerne deltage i. Det er verdens største udsalgsdag, og …

Fysiske butikker kan ende med at lukke, når nu Amazon

– Det vil medføre et endnu større pres på de fysiske butikker. Konsekvensen kan blive, at flere fysiske butikker rundt om i landet må lukke. og han ser et stort potentiale for både

Ansvarlighed – sallinggroup.com

På baggrund af FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling prioriterer vi områder og initiativer, hvor vi ser et særligt stort potentiale for at præge samfundet. Læs mere om indsatsen i vores CSR-rapporter.