Mark i Orsa. 4,8 hektar, jakträtt på 4000 hektar – Svensk Jakt

4 skiften, varav en tomt på Vixnersvägen (förhandsbesked om byggnadslov är inskickat), 3 hektar med 25 år gammal plantering, med jakt på 4000 hektar.

Om regionale miljøtilskudd – Landbruksdirektoratet

Du kan søke regionalt miljøtilskudd fra 1. august 2018, men søknadsfristen varierer fra fylke til fylke. Under kan du se søknadsfristene i hvert fylke. Trykk på fylkesnavnet å komme til fylkets nettside om regionalt miljøtilskudd.

Få hjælp til at søge miljøtilskud til din landbrugsbedrift

Med farestaldsordningen kan du få tilskud til at etablere løsdrift i farestalde, sådan at soen frit kan bevæge sig rundt i stien og dermed fremmer ordningen dyrevelfærden.

Ballebogård – Posts | Facebook

Kan huske, at løsdrift stalden blev bygget, dengang jeg arbejdede der ( fra 1973 til 1977 ). Det var dengang at Jens Jakob og Grete de boede oppe på gården i svinget. Det var dengang at Jens Jakob og Grete de boede oppe på gården i svinget.

3 værelses landsbyhus, boblebad / spa, GRATIS WIFI, 22

Lidls og Mercadona supermarkeder ligger kun få km væk, hvor du vil være glad for prisen på vin, øl og den fantastiske fisk og skaldyr, der tilbydes. Huset er en ideel base for bjergene eller stranden, der ligger 20 minutters kørsel fra 4000 hektar Sierra de Tejeda National Park og kun 5 …

Flemløse Maskinforretning – Posts | Facebook

Sættet består af en KUHN HR 4004 rotorharve + Sitera 4000 såmaskine, som yderligere er mon gnaskede sig forleden igennem 170 hektar rødsvingel på Fynske Wedellsborg. Til hvert gods hører to af de røde mejetærskere. at alle de deltagende efter mødet kan få endnu mere udbytte ud af deres Axial-Flow maskiner. … Husk nu at vi

LandboNord: Stor succes med ansøgninger om miljøtilskud

Derfor er det også meget glædeligt, at vi nu kan kvittere med tilsagn til så mange gode projekter,” siger Allan K. Olesen. Da ansøgningsrunden i efteråret blev afsluttet, kunne LandboNord konstatere, at der var blevet sat rekord. I alt knap 50 millioner kroner til projekter i nordjysk landbrug var der blevet ansøgt om.

[PDF]

Bekendtgørelse af satser for baneafgifter og for

virksomheden yderligere betale for de særlige omkostninger, som statens jernbaneinfrastruk-tur, der drives af Banestyrelsen, påføres i forbin-delse med transporten. Disse afgørelser kan ikke påklages til anden administrativ myndighed. § 13. Bekendtgørelsen træder i kraft den 1. ja-nuar 2004.

Fremtidsmulighederne for Store Vildmose skal kortlægges

I dag udgør de tilbageværende mosearealer ca. 1850 hektar – primært i den nordlige og vestlige del af området, mens ca. 4000 hektar anvendes til tørveindvinding, græsningsarealer og landbrug – herunder dyrkning af vildmosekartofler.

Klarskovvej 15, Vester Bøgebjerg, 4220 Korsør

Beskrivelse Moderne lystejendom med havudsigt og ugeneret beliggenhedSyv hektar grund og stor staldbygning med yderligere potentiale. I det kuperede og naturskønne landskab mellem Korsør og Skælskør finder I denne moderne lystejendom.