3 ltr vandbaseret træ og metalmaling, glans 40, 3 ltr, tonet

Lakryl 40 akryl-emalje er maling til grundet træ og metal, såsom radiatorer, møbler, karme og fodlister. Rigtig god maling til indvendigt træværk, fodlister karme, gerigter, låger, døre og møbler.

3 liter, glans 10 vægmaling – →God og billig maling fra

God, slidstærk og dækkende maling, glans 10. Den rigtige maling, at anvende, hvor der ønskes slidstærke vægge med ringe smudsmodtagelighed og stor vaskbarhed.

Træmaling glans 40 – Sammenlign priser hos PriceRunner

Maling til træ og metal, glans 40, 3 ltr, vandbaseret God halvblank træ og metalmaling, som er velegnet til alle typer indvendigt træværk. Mal karme, paneler, møbler og grundmalet metal med træmalingen som er til indendørs brug.

Træ- og Metalmaling – Thema Colourservice

Træ- og metalmaling. Hos THEMA Colourservice fører vi et imponerende udvalg af KOLORIT’s Maling. Kolorit er generelt nem at arbejde med, har en rigtig god dækkeevne og hæfter godt.

Luxi træ- og metalmaling SORT 2,5 l. | Billigst i jem & fix

Luxi træ- & metalmaling i sort og på 2,5 liter. Luxi træ- & metalmaling er en vandbaseret maling, som kan anvendes til færdigmaling af grundet træ og metal.

Trip Trap Panelhvid Ekstra Hvid 3 ltr. – Nordicmaling.dk

Trip Trap Panelhvid er et vandbaseret produkt, der anvendes til lysning af gulnet træværk, f.eks. lofts- og vægpaneler.Panelhvid anvendes indendørs til ubehandlet eller lakeret nåletræ.. Vejl. pris 469,95

Træ- og metalmaling HVID fra Stabile | Billigst i jem & fix

Stabile træ- & metalmaling 0,75 liter i hvid. Denne Stabile træ- & metalmaling er en vandbaseret acrylmaling. Den er med glans 40, der giver en halvblank overflade, som er slidstærk og tåler rengøring med neutrale rengøringsmidler.

Metalmaling og træmaling – stort udvalg af maling | SILVAN

Skal du have frisket metal eller træ op, bliver det ofte flot at se på efter en omgang med malerpenslen. Her på siden finder du vores udvalg af træmaling og metalmaling.