Aller skal drive lille mobilskab – Mobil.nu

Selvom Aller Press overtager kvinders.net, bliver det dog stadig CBB Mobil, der kommer til at stå for det praktiske og tekniske. Aller har nemlig valgt at lave en såkaldt MVNE-aftale (Mobile Virtual Network Enabler) med CBB Mobil.

Bladgiganten Aller satser på mobiltelefoni – Computerworld

Bladgiganten Aller satser på mobiltelefoni. Den stenrige bladkoncern Aller køber det virtuelle mobilselskab Kvinders.net fra CBB Mobil. Det sker med den tidligere ejer af pristjenesten Edbpriser.dk som ny internetdirektør.

Nyt teleselskab kun for kvinder? – b.dk

Aller-koncernen forsøgte i 2006 i samarbejde med CBB Mobil at lancere et kvindemærke, Kvinders.net. »Der er tre typer af sådanne mobilundermærker, som har givet succes. Det første er rene discountselskaber som Telmore, CBB og Onfone, som dumper priserne.

De køber oplysninger om dig fra CPR-registret – PDF

8 BVH Taxa Byggekram – Stenlille Stenlille Trælasthandel ApS Byggekram Fuglebjerg Tømmerhandel A/S Byggemarkedet Dem Fra Nordlunde ApS Børge Jensen A/S C I S DanmarkA/S C I S DanmarkA/S C M G L C.E.G. Gad Canal Digital Danmark A/S Carl Stahl/ Danrope A/S Carnegie Bank A/S Catering Engros A/S CBB Mobil A/S CBB Mobil A/S Cerealia Danmark A/S

Michael Schmidt | Facebook

 ·

Michael Schmidt is on Facebook. Join Facebook to connect with Michael Schmidt and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes

Hvem tjener på SMS-afstemninger – ingeniordebat.dk

Men så faldt jeg hjemme i huset over et opgavehæfte fra Aller Press, hvorfra man skal indsende løsningerne pr. SMS til et 4-ciftet nummer. Pris: 4 kr. + almindelig SMS-takst. Jeg er naturligvis klar over, at det koster lidt at administrere optælling af stemmer, registrering af afsenderadresser, kontrol af, hvor mange gange den enkelte

Frikvarter Oktober 2009 by Aller Media A/S – Issuu

I dette fede nummer af Frikvarter (med den overfede forside) kan du møde bandet Tokio Hotel og få alt du har brug for at vide om bandet. Skift til CBB Mobil og få at du – og dine

Blog om mobiltelefoni i Danmark | Tips og tricks til

Det varierer efter hvad for en telefon vi vil have, altså mobilprisen, oprettelsesgebyr, databrug, og antallet af timers taletid . vores jagt for mobiltelefoni bør derfor bestræbe sig på at afdække jeres behov, og finde en pris der er acceptabel. Derfor bør vi forsøge at afklarer en række faktorer.

Home – aller.dk

Om Aller Media A/S. I dag er det 4. generation af Aller-familien siden Carl og Laura, der fører traditionerne og udviklingen videre, hvor der siden starten er kommet flere ugeblade, magasiner, digitale universer og forretningsområder til i hele Norden. I Danmark alene omsætter vi for 1 mia. kroner og er 650 dedikerede medarbejdere.

Derfor | Netto

Modtag Nettos nyhedsbrev. I Netto har vi hver uge en række gode tilbud – både på vores almindelige varer og på udvalgte spotvarer. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, går du ikke glip af et godt tilbud.