Bogen om E: DemensCentrum Aarhus

Bogen om E er en stærk og følelsesladet beretning om en kvindes store kærlighed til en mand, der langsomt forsvinder for hende på grund af hans fremadskridende demens.

Demens i børnehøjde – DemensCentrum Aarhus: Nyheder

Information om cookies: DemensCentrum Aarhus bruger cookies til at opsamle statistik for brug af hjemmesiden. DemensCentrum Aarhus arbejder med at øge bevidsthed om demens på mange fronter. E-bogen hentes fra Google Play og App Store. …

<< Forside: DemensCentrum Aarhus – aarhuskommune.dk

 ·

E-mail: [email protected] . Forside. Tip en ven Her kan du tippe en ven om siden. Til navn. Til email. Fra navn. Fra email. Besked Vi vil skabe de bedst mulige vilkår for personer med demens sygdom og for de personer der er i berøring med demens Gå til sidens indhold

Demenssygdom hvad er det: DemensCentrum Aarhus

DemensCentrum Aarhus inviterer hermed til et foredrag om demens for familie og netværk til mennesker med demens. Foredraget arrangeres i samarbejde med Region Midtjylland.

Demens Caféen. Et tilbud under DemensCentrum Aarhus i

Demens Caféen Et tilbud under DemensCentrum Aarhus i Aarhus Kommune Her tilbydes oplysning, vejledning, rådgivning, støtte, samvær og deltagelse i aktiviteter …

Demenskonference – for mennesker med demens, pårørende og

Du inviteres til en særlig debat om ensomhed blandt mennesker med demens og deres pårørende, hvor paneldeltagerne både er pårørende, mennesker med demens og fagpersoner, der arbejder med ensomhed i hverdagen bl.a. Christine Svane der er direktør for EGV, Ensomme Gamles Værn.

DemensCentrum Aarhus: Nyheder

Anton og lakridsmysteriet er en ny e-bog for børn om demens. Børn er sjældent tænkt ind i sammenhæng med demens. Men, det er en fejl. DemensCentrum Aarhus har indført en ny metode i demensindsatsen. En teknologisk løsning som er baseret på billeder, filmklip, lyd og døgnrytme lys.

Demens-dk.dk – Artikeldatabase

Hverdagslivsmedarbejdere ved Demenscentrum Aarhus’ specialplejeboliger Relationsspillet som metode til demensvejledning, beboerkonferencer og undervisning – en demenskoordinators historie om at skrive bogen ”Skab den gode relation”

DEMENSCENTRUM AARHUS – PDF – docplayer.dk

Derfor har DemensCentrum Aarhus ansat en opsøgende medarbejder, der har til opgave at oplyse om demens bredt i kommunen og sikre synligheden af DemensCentrum Aarhus.

[PDF]

OPDAG NYE VEJE OG FÅ INSPIRATION – avdan.dk

af bogen”Livet skal leves, også med demens” Et oplæg baseret på den nyeste viden om relationer. Oplæg ved Maria Tønnersen, DemensLiv. DemensCentrum Aarhus, Aarhus Kommune – DemensLiv.dk – DivaDerm – DoMyDay – Guiden.dk – Min Livshistorie – New Nordic Engineering – …