Find Christianiacykel på DBA – køb og salg af nyt og brugt

Andet, Kaleche til Christianiacykel (ny), Ny, ubrugt, original Christiania Bikes præriekaleche med 3 vinduer, 1 vindue i hver side og 1 i fronten – en rigtig klassiker – passer til …

Light | Robust og lav egenvægt – den mest alsidige

Og dels er denne model også meget fleksibel for institutioner, da helt op til fire børn kan være med i ladet. Størrelsen på kassen gør derfor model Light til en god alsidig ladcykel til mange formål.

Christiania Bikes | Home of the original since 1984

Christiania Bikes has developed and produced the original danish designed cargo bikes for children, for business and for everything else since 1984.

Find Christianiacykel Kaleche på DBA – køb og salg af nyt

Andet, Kaleche til Christianiacykel (ny), Ny, ubrugt, original Christiania Bikes præriekaleche med 3 vinduer, 1 vindue i hver side og 1 i fronten – en rigtig klassiker – passer til skrå kasse (ca. 88 x 62 x …

Christiania løs kasse til Christianiabike ladcykel

Løs kasse til Christiania ladcyklen. Kasse inkl. hjørner med bøjleholder, bundplade, bolte og møtrikker til at fastgørelse af den nye kasse på ladcyklen. Lav en overhaling på din gamle Christiania cykel med en ny kasse og din ladcykel kommer til at se ny ud igen.

Christiania Cykel Design Selv Guide – YouTube

Aug 02, 2016 · Her kan du blive klogere på de forskellige tilvalg der er til Christianiabikes. Find din nye Christianiacykel her: http://www.cykelshoppen.dk/christianiacykl

Christianiacykel – nyt, brugt og leje på GulogGratis.dk

Kaleche til Christiniacykel (ny), Ny, ubrugt sort Bugatti-kaleche til Christianiacykel – original fra Christiania Bikes. Kalechen har stort frontvindue, bagvindue samt vinduer i begge sider og passer til den korte kasse (short), som er godt 60cm lang. Kalechen til den korte boks ligger på godt 1.600kr hos netbutikkerne – vær sikker på at du finder den rigtige variant, når du sammenligner priser.

Leje af Christianiacykel i København til ethvert formål

En Christianiacykel er et praktisk alternativ til en bil i Københavns, til tider, tætpakkede gader. Der er både plads til indkøbsvarerne og børnene på vej hjem fra arbejde, og så er den samtidig smuk at se på – et godt eksempel på gedigent dansk design, der både er funktionel og brugbar i en travl hverdag.

5/5(21)