Dement som 51-årig: »Jeg har ikke lyst til at vide

 ·

Dement som 51-årig: »Jeg har ikke lyst til at vide, hvornår det bliver slemt« Ellen Larsen fik for mindre end et år siden konstateret demens i en alder af 51. I dag lever hun med tanken om, at hendes døtre skal tage sig af hende, når hun en dag glemmer, hvem hun er.

Regeringen vil aktivere demente og støtte de pårørende

 ·

Dement som 51-årig: »Jeg har ikke lyst til at vide, hvornår det bliver slemt« Familier, der køber nye boliger i tiltro til, at boligskatten bliver som beregnet af Skat og ejendomsmæglerne, får sig en ubehagelig overraskelse. For nogle en ekstraregning på 5.000 kr. om måneden. Og i resten af vores liv er det op til os at glæde

Hvor er stjernerne når det er lyst? by JP/Politikens

Lisbet Lundquist. Fra bogen Jeg skrællede kartofler. Det kedeligste, jeg vidste. Men ikke så slemt som at dø. Jeg ville også hellere vaske op end dø.

Demenssygdomme – logy.dk

Det er næsten obligatorisk at patienterne savner indsigt i deres besværligheder, og de erkender ikke, at de er syge, og har ikke lyst til at søge læge. De mangler selvkritik. Fejl som de begår, fortsætter de med, selvom de hele tiden bliver påpeget.

Let there be words!: 2011 – rapoulsen.blogspot.com

Velkommen til hovedet på en soon-to-be 40-årig skizofren “Crazy Catlady”! Jeg håber at du vil dele mine op- og nedture med mig, og se på billeder af min kat.

Puddel eller hest | mille moses blog

En hjertevarm historie, selvom det tydeligt skinner igennem at datteren ikke har det godt med moderens evindelige kritik; på en eller måde kommer jeg mig til at tro moderen ikke mener det så slemt som det kommer til at virke.

Underet er, at vi er til: SANGEN HAR VINGER

Ellen, jeg har ikke udbredt viden om musiksmagen hos demente, så det her er kun på få, jeg har observeret det på. Måske er det med musik som med fjernsyn, hvor min far f.eks ikke kan rumme fjernsynsbilleder, som før, men da vi så Bamses julekalender i går grinede han højt, de talte på en eller anden måde til ham.

Lotte Heise: Min mors tid på plejehjem var det hårdeste

Som jeg siger til hende: „Når jeg har kørt dig ud af plejehjemmet, kan du ikke så godt kaste dig ud af stolen, og hvis du gør det alligevel, skal du vide, at jeg ikke kan løfte dig op igen.“ Vel er den første tur ikke specielt behagelig, fordi min mor er så modvillig, men efterhånden bliver vores små ture til …

Afdød. Kontakt til afdøde. Sådan kommer du i kontakt med

Det jeg vil frem til er, at jeg har ikke opfordret kontakt til min far, men jeg har drømme med ham, hvor han er en anden person, en den jeg mindes ham, da han var i live.

Kampen for et bedre liv med fibromyalgi • BetterWing

Lægen jeg taler med på gigthospitalet virkede enormt sød og meget forstående overfor, at jeg har mange smerter, og at det ikke længere er til at leve med. Hun sørger for, at jeg igen bliver røntgenfotograferet og MRscannet, og jeg føler faktisk, at hun er dygtig og kompetent, og jeg er glad da jeg køre hjem derfra.