Er der andre med samme problem? – sn.dk – Forsiden – Debat

Privatlivsvilkår. Sn.dk har opdateret de privatlivsvilkår, der er gældende for sitet, herunder en redegørelse for, hvordan vi indsamler cookies og hvem, vi deler dem med af forretningsmæssige årsager, for at sikre brugerne den bedste oplevelse og annoncører mulighed for at målrette deres budskaber.

Er der nogen der ved, hvorfor numre som disse ringer en op

Det er indere der præsentere sig selv med engelske navne og som fortæller dig, at de ringer fra Windows, hvorfra de har opdaget at din computer er inficeret af en farlig virus, som de vil hjælpe dig af med, hvis du overgiver kontrollen med din computer til dem.

Top responsesRedditNormalt er det første del af deres scam, det er bare et computer program der ringer op, og hvis du tager den, ved de der er folk i den anden ende. Så bliver … read more36 votesDe prøver at få dig til at ringe tilbage. Når du så ringer tilbage begynder taxameter at køre, da du bliver opkrævet penge for at ringe på det nummer29 votesJeg bliver for tiden spammet til af numre på fire cifre, som ringer mig op. Andre der har oplevet det? Jeg har indtil videre ikke taget telefonen når de har … read more8 votesDu har iPhone, bloker dem?
Min “blokerede numre” kontakt er temmelig store efterhånden, min tlf er dejlig fredelig.6 votes
Rimelig sikker på det er Indiske scammers. De kommer i bølger. Sidste år var det ret slemt. Jeg tror de ringer først for at finde ud af om der er nogen der … read more4 votesKan man få truecaller til iPhone? Installer det.1 voteAlle anzeigen

ledsmerter uden diagnose søger andre med samme problem

ledsmerter uden diagnose søger andre med samme problem. Jannick1. 8 februar, 2015, 14:56 Redigeret 26 november, 2017, 06:14 i Leddegigt. Jeg er en fyr i midt 40’erne. Gode råd eller andet modtages med tak. Er der andre der selv har valgt at betale for mr skanning.

Æggene deler sig forkert – andre med samme problem

Hej. Vi har været igennem 8 x IUI uden held og 3 x IVF hvor. 1 gang, kort behandling, var der kun 1 æg der ikke var modnet med Gonal-F. 2 gang, lang behandling, var der 5 æg på Puregon, men de delte sig helt forkert, og ingen blev lagt tilbage.

Windows logger af med det samme..? – Eksperten – Computerworld

Windows logger af med det samme..? Hej Allesammen! Jeg er helt ny her på eksperten.dk og ikke suuper god til computere Jeg har været ved at læse mig frem til at der er andre der har haft samme problem med deres computer som jeg har med min.

Hvis du gør det samme igen, skal du ikke forvente

Det er sandt, at mange problemer kan løses med de samme strategier, der allerede har givet gode resultater. Derved er det i mange tilfælde smart at fortsætte med proceduren, der bragte os ud af en kompliceret situation. Så længe vi ikke automatisk regner med, at det virker.

andre der har samme problem – altomboern.dk

Er der andre der kender til samme problem? hej fra Julie. Log ind for at besvare indlægget. Del med andre. Svar (5) 12. sannepande. Jeg havde det på samme måde med en sovende fornemmelse i min højre hånds ringfinger og langemand i min sidste graviditet.

Andre der har samme problem? – pokernet.dk

Jeg mener selv at jeg har et problem med altid at tage poker seriøst. Jeg spiller for 99% vedkommende MTT, fortrinvis omaha og har gjort det med succes de seneste år (ROI 107% over 1700 MTT), mit problem er at jeg er bedst i perioder hvor jeg har brug for pengene, hvis ikke, spiller jeg ofte med …

Mine mails i Hotmail indbakke er forsvundet – kan se andre

Sep 13, 2016 · Jeg har læst de andre indlæg der er omkring samme problem men jeg kan ikke finde en løsning nogle steder. Du vil finde den besked oppe i venstre hjørne på din post denne tråd, der er vigtigt for at kunne se den at du er logget ind med samme Microsoft Konto.

Problemer med to login til samme mail efter opgradering af Sep 11, 2018
Samme Windows 10 Pro produktnøgle på 2 computere Aug 03, 2015

Weitere Ergebnisse anzeigen