Et glimt af Danmark (1:6) | DRTV – dr.dk

Et glimt af Danmark (6:6) Program varighed er 28 minutter. 16. okt. 2017 KL. 04:50 Med sig har hun to livsstilseksperter – etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby – der ud fra udvalgte glimt og besøg skal gætte, i hvilken by de befinder sig.

Et glimt af Danmark II (1:8) | DRTV – DR | TV, radio

Et glimt af Danmark II (2:8) Program varighed er 28 minutter. 19. jun. 2018 KL. 12:30 Salmesang, motorcykler og frikadeller er blot nogle af ingredienserne Sisse Fisker har blandet sammen, når hun endnu engang tager to livsstilseksperter – Julia Lahme og Lars Aarup med rundt i landet for at gætte, i hvilken by de er i.

Et glimt af Danmark – www.tv.nu

Avsnitt 1 . I denne sæson er Sisse Fisker taget til en by hvor der er rigtig mange, der arbejder på skæve tider af døgnet. Derfor findes der blandt andet en døgnåben børnehave.

Et glimt af Danmark II (1) – nabolandskanalene.no

Episode 1 av 8. I denne sesongen har Sisse Fisker reist til en by hvor mange mennesker arbeider på rare tider av døgnet. Derfor finnes det blant annet en døgnåpen barnehage.

Et Glimt af Danmark – YouTube

Klicken, um auf Bing anzusehen0:36

Mar 20, 2017 · Get YouTube without the ads. Working No thanks 1 month free. Find out why Close. Et Glimt af Danmark Strong productions. Loading Unsubscribe from Strong productions?

Autor: Strong productions

Faxe Kommune – DRs “Et glimt af Danmark” kom et smut for

DRs “Et glimt af Danmark” kom et smut for forbi Haslev. Værten Sisse Fisker havde i den forbindelse livsstilseksperterne etnolog Julia Lahme og reklamedirektør Mikkel Heideby med hjemme hos Christian Reich, manden bag Faxe egnsret fra 2012.

Et glimt af Danmark – Wikipedia, den frie encyklopædi

Et glimt af Danmark er et quizprogram fra DR, med Sisse Fisker som vært. To livsstilseksperter skal ud fra forskellige oplysninger som området gætte, hvor i Danmark de er landet. Oplysningerne inkluderer bl.a. befolknings statistikker om spise- indkøbs- og arbejdsvaner, lokale attraktioner, skoleforhold og …

Sprog: Dansk

DR1 – Et glimt af Danmark // Ny serie i aften // DR1

Ved du mon, hvor vi er i Danmark? Det skal du og de to livsstilseksperter Julia Lahme og Mikkel Heideby gætte ud fra mange finurlige og spændende ledetråde i aften. ‘Et glimt af Danmark’ med Sisse Fisker i front har premiere i aften kl. 20:30 på DR1.