For fjerde gang: Geena Davis skal skilles efter 17 års

Den 62-årige skuespillerinde Geena Davis skal skilles for fjerde gang, skriver People. Efter 17 års ægteskab med 47-årige Reza Jarrahy, gik den ikke længere, skriver TMZ . …

Oscar-vinder Geena Davis skal skilles igen – seoghoer.dk

Oscar-vinder Geena Davis skal skilles for fjerde gang efter 17 års ægteskab. Læs hele historien her.

Oscar-skuespillerinde skal skilles for fjerde gang

Den 62-årige skuespillerinde Geena Davis skal skilles for fjerde gang, skriver People. Efter 17 års ægteskab med 47-årige Reza Jarrahy, gik den ikke længere, skriver TMZ. Jarrahy anmodede tirsdag om skilsmisse. Anmodningen blev indgivet hos myndighederne. Geena David og Reza Jarrahy har tre børn sammen – de 13-årige tvillinger Kaiis Steven og Kian William samt den 16-årige datter […]

Hollywood-stjerne skal skilles for fjerde gang! – tvguide.dk

Hollywood-stjernen Geena Davis skal skilles fra sin mand Reza Jarrahy, efter 17 års ægteskab. Geena Davis skal skilles fra sin mand Reza Jarrahy. Den 62-årige skuespillerinde skal skilles for fjerde gang, skriver People ifølge Se og Hør.

Stjerner der blev mødre efter de var fyldt 40 – msn.com

Sangerinden Sophie W. Hawkings, som er mest kendt for 80’er-hittet “As I lay me down”, har netop født sit andet barn – og denne gang i en alder af 50 år.

Amerikansk politik: oktober 2005

Det meste af karrieren er forgået i New Jersey, krydret med 7 års erfaring fra justitsministeriet i Washington D.C. Han har siden 1990 været dommer ved den føderale appeldomstol i den 3. retskreds (der dækker Delaware, New Jersey og Pennsylvania).

Nye Biblioteksfilm i Københavns Kommune

Han bliver imidlertid på mirakuløs vis transformeret tilbage til 17-års-alderen, men hans sind er stadig i trediverne, og dét er temmelig utjekket blandt de andre unge.

Kino.dk magazine 26 by Jakob Boni – Issuu

Geena Davis i ‘The Long Kiss Goodnight’ (1996) ©New Line Cinema 10. Vi er kommet til den fjerde film i serien om piraten Jack Sparrow (Johny Depp). Denne gang søger han efter ungdommens

Kendisser der fik børn i en sen alder – msn.com

I Hollywood er det ikke usædvanligt at få børn i en sen alder – enten på grund af karrieren eller fordi de ældre mandlige stjerner dater utroligt unge kvinder.

[DOC]

06 – dr.dk

 · Webansicht

På en kulinarisk rejse til ukendte byer i Italien skal vi på jagt efter det italienske køkkens virkelige skabere, nemlig kvinderne i alle aldre og med forskellig baggrund, men med det til fælles at de alle har en brændende passion for den gode mad.