ha’ en god dag – English translation – bab.la Danish

Translation for ‘ha’ en god dag’ in the free Danish-English dictionary and many other English translations.

hav en god dag – English translation – bab.la Danish

Translation for ‘hav en god dag’ in the free Danish-English dictionary and many other English translations.

“Hav en fortsat god dag” | Henrik Rasmussen

Jeg er flere gange stødt på mennesker der er irriterede over et udtryk, som bruges oftere og oftere, “Hav en fortsat god dag”. Deres argument er “de ved da ikke om jeg har haft en god dag indtil nu”.

Hav en god dag 🙂

Nogle gange står man i en situation, hvor man kan have brug for juridisk hjælp.Det kunne fx være i forbindelse med en skilsmisse, hvor man står i en personlig krise og måske ikke kan blive enige med sin partner om, hvordan bodelingen skal ske.. Det kan også være, man oplever juridiske problemer efter en …

“Du må ha’ en god dag” – Hyggesnak – Heste-Nettet.dk

Den med at have en god dag bruger de vist også i Bilka Jeg synes ikke det er et “over-smart” udtryk, men man hører bare “farvel og tak” de fleste steder. Jeg synes man kan sige begge dele.

hav en god dag oversættelse – hav en god dag Svensk Sådan

bliver oversat, vent venligst.. Resultater (Svensk) 2:Ha en bra dag

Hav en fortsat god dag 🙂 – Side 3 – Debatten

Mar 08, 2016 · Kun “god dag” “hav en god dag” (det er åbenbart heller ikke så godt kan jeg se) “god weekend/aften” osv. Til gengæld bliver jeg møg irriteret over “hav fortsat en god dag”. Stop dog med at lave om på rækkefølgen.

god dag – oversættelse – Dansk-Fransk Ordbog – Glosbe

da Hav en god dag. OpenSubtitles2018.v3. fr Bonne journée. da På nuværende tidspunkt er det ikke ansvarligt at sige, at man er tilfreds med tingene, som de er lige nu, og derpå sige farvel og ønske en god dag. Europarl8. fr Il n’est pas responsable, à ce stade, …