Forside

Køb gavekort til Hillerød Musik & Teater. Køb enkeltarrangementer og/eller klassisk/jazzserie til fordelagtig medlemspris. Støberihallen. Køb enkeltarrangementer og/eller klassisk/jazzserie til fordelagtig medlemspris: Jazz inkl. Caroline Henderson for 600 kr. Frederiksborg Kulturcenter.

Teater & Opera Teater, opera, og bemærk, at du ved at vælge 4 forestillinger (teater …

Hillerød Musik & Teater – Home | Facebook

Hillerød Musik og Teaters klassiske serie starter på søndag med den udsolgte koncert med de fantastiske Mnozil Brass. Det er stadig muligt af få adgang til koncerten igennem vores abonnementsserie, der byder på internationale topensembler, virtuose solister og spændende danske ensembler. 30/9 …

5/5(10)

Hillerød Novemberfestival. Teater & Musik 2018 | 1.-18

Programmet er bredt og tilbyder et mix af teater- og musikoplevelser for enhver smag. Velkommen! Torsdag 1. november kl. 18.30 / 20.00 MAM – Mad og Alverdens Musik. Bagdad Vi rejser mod Bagdad med Baghdaddies, der har hentet inspiration i hele verden fra ska, jazz, punk og metal.

Hillerød Musik og Teater – Find det på KultuNaut

Svend, Knud og Valdermar. Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers. Lørdag d. 23. februar 2019 kl. 16.00. Støberihallen “Svend, Knud og Valdemar” eller “Slaget på Grathe Hede” er et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem afsnit med indlagte sange. Læs mere. Arrangeret af …

Hillerød Musik & Teater – Posts | Facebook

Hillerød Musik og Teater byder velkommen til vores nye sæson 2018/19 med masser af gode koncerter og teaterstykker. Vores abonnenter får mange fordele, f.eks.

5/5(10)

Hillerød Musik & Teater – Hillerød.nu

Foreningen Hillerød Musik & Teater har eksisteret i mere end 50 år, og foreningens formål er at formidle arrangementer af kulturel art i Hillerød, – for Hillerøds borgere og for andre i Nordsjælland.

Hillerød Musik & Teater – Startside | Facebook

Hillerød Musik & Teater · I går kl. 07.07 · Hillerød Musik og Teater byder velkommen til vores nye sæson 2018/19 med masser af gode koncerter og teaterstykker.

Hillerød Musik & Teater Festival | VisitNordsjaelland

Hillerød Musik & Teaterfestival 1. – 20. november er et sprudlende mix af teater- og musikoplevelser i årets mørkeste måned. Der er ingen grund til at synke hen i november melankoli – Hillerød Musik & Teaterfestivals flotte program giver forslag til kulturoplevelser med masser af livsglæde og energi.

Den Musiske Helhedsskole

Dagbehandlingsskole for børn og unge mellem 7 og 18 år i Hillerød Nordsjælland. Villa Musica. Skolen for Musik og Teater.

Musik og Teaterhøjskolen || Musikogteater.dk

Musik; Sang; Teater; NyCirkus; Elektronisk Musik; Valgfag – Hvis du har interesse for flere fag end dit linjefag, kan du vælge valgfag, når du er begyndt; Fællesfag – Her er tværfaglige projekter, fællesaftener og bo-grupper; Vejledning, Mentorordning & Flygtninge på højskole.