Løbetid hos katte – hvornår er din kat i løbetid?

Kattes løbetid starter når de er 7 måneder gamle og fortsætter herefter hvert år. Find ud af om din kat er i løbetid og lær om løbetidens forskellige faser.

Løbetid hos kat – netdyrlaege.dk

Når katte er omkring 7 måneder kommer de i løbetid. Katten er meget kælen og kontaktsøgende. Miaver meget. Den kan også tisse indenfor, for at fortælle omverdenen at den er i løbetid. P-piller udsætter kattens løbetid.

Hankat i løbetid eller??? – Skrevet af Nadia J

#3 7. apr 2011 Jamen hankatte kommer ikke i løbetid..og der er noget galt med hamdog ikke fysisk, men i allerhøjeste grad psykisk, for han lider under, at han ikke kan komme ud at opsøge hunkatte i løbetid så han kan parre sig, det er derfor han klager sig.

Kat i løbetid – YouTube

Mar 01, 2014 · 1 stk liderlig hunkat. This feature is not available right now. Please try again later.

Hvordan kan min kat fortsat komme i løbetid efter den er

Du accepterer at din kat kommer i løbetid en gang i mellem, vel vidende at den ikke kan blive drægtig. Du kan bede dyrlægen åbne din kat op igen og se om han/hun kan finde det hormonproducerende væv der driller. Den sidste mulighed er at behandle din kat med P-piller (Perlutex).

Parring og løbetid hos kat – Agria Dyreforsikring

Nogle katte kommer i løbetid en eller to gange om året, mens andre kommer i løbetid hver anden uge, indtil de er blevet parret. Du er ikke i tvivl om, at din hunkat er kommet i løbetid, når hun begynder at jamre sig højt, rulle rundt på gulvet og blive meget indladende.

Løbetid – Bonnie Dyrecenter

Hunkatte begynder at komme i løbetid i en alder fra 6-12 måneder. Hankatte kommer ikke i løbetid, men når de bliver kønsmodne i 6-8 måneders alderen, kan de fornemme, at hunkatte er i løbetid. De kan blive urolige og vil ud for at finde hunkatte, som de kan parre.

kat i løbetid. Hvor længe? – Hyggesnak – Heste-Nettet.dk

Min kattepige var i løbetid hver 3. uge og ca. i 5 dage hvorefter hun holdte en pause på en uge og fortsatte så i 5 dage med at kalde på hankatte. Hun var i løbetid året rundt indtil til …

en.wikipedia.org

 ·

We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

Tror min kat er i løbetid, hjælp? – Hyggesnak – Heste

Jul 12, 2009 · Ja en hunkat i løbetid ændre adfærd, men det er der jo ligesom en grund til, hun skal tiltrække hannen, så de kan parre sig og få killinger. Og lige en sidste ting jeg tvinger dig ikke til bruge p-piller, ligesom du ikke får mig til stoppe med dem til min kat.