Hver fjerde japaner er pensionist – Kristeligt Dagblad

Hver ottende mand og hver femte kvinde over 65 år bor i dag alene, og mange af dem vil før eller siden blive afhængige af offentlig bistand. Samtidig bliver der færre og færre japanere i den arbejdsdygtige alder til at forsørge alle disse pensionister.

Ældreboom i Østjylland: I en kommune er hver fjerde over

Hver fjerde er pensionist i Syddjurs. Kigger man samtidig på, hvor mange borgere der er ældre end 65 nu, træder særligt Syddjurs Kommune frem, hvor næsten hver fjerde indbygger allerede nu har nået pensionsalderen. Borgere over 65 år i år 2045.

Hver fjerde på fuld tid i Flensborg er i fare for at blive

Og det er altså en pension i nogenlunde den størrelsesorden, hver fjerde af de fuldtidsbeskæftigede i Flensborg arbejder frem mod. Det er ikke holdbart, mener fagforeningen. – Hvis man arbejder otte timer hver dag, skal man også kunne leve af sin løn – og senere af sin pension, siger Arno Carstensen.

Japans ældre fortsætter med at arbejde så længe de kan

Den indstilling er der blot blevet endnu mere behov for i dag end tidligere, og behovet vil stige endnu mere i de kommende år. Hvor længe de knap-så-gamle kan hamle op med at passe og pleje de allerældste og give dem et anstændigt liv, det er et stort spørgsmål.

Mange pensionister på fattigdomsgrænsen | Indland | DR

Hver fjerde pensionist må leve nøjsomt: De ligger lige over OECD’s fattigdomsgrænse, men klager sjældent. Mange af dem er enlige kvinder. Hver fjerde af de ældre har så lille indtægt, at de kun med nød og næppe ligger lige over OECD’s fattigdomsgrænse.

Hver fjerde pensionist tæt på fattigdom – TV 2

Hver fjerde pensionist har så få penge til sig selv og til forbrug, at de kun lige ligger over OECD’s fattigdomsgrænse, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Ældresagen: Hver fjerde pensionist rammes af besparelser

Ældresagen: Hver fjerde pensionist rammes af besparelser på boligydelser Det er ikke rimeligt at skære i boligydelse, da det vil være de fattigste ældre mennesker, det rammer. Sådan lyder opråbet fra både Ældre Sagen og Lejernes Landsorganisation.

press-report.dk Press Report – Alle nyheder

press-report.dk is ranked 6121663 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors.

Sol, sommer og senior: Ældre er vilde med ferie

Over hver fjerde skal sydpå. Det sammen gælder for hver tredje dansker, der tager på ferie. Læs også artiklen Så meget ferie må du holde uden at det går ud over folkepensionen. På opdagelse i storbyen eller naturen. Seniorerne er også vilde med oplevelsesferie – det vælger næsten hver femte, og det er markant flere end andre danskere.

Pensionist-sex for fulde gardiner | BT Nyheder – www.bt.dk

Pensionist-sex for fulde gardiner Kære Joan Min mand og jeg har for længst passeret de 70 år. Vi blev gift da vi var 20 år, så vi har elsket med hinanden i mere en 50 år. De første mange år gjorde vi det flere gange om dagen, det kan vi ikke klare mere, men vi har stadig sex et par gange om ugen.