Underholdning til julefrokost – Den store guide med

Velkommen til den store guide som vi har propfyldt med indslag og ideer, som kan hjælpe jer med at finde både sjov, anderledes, kreativ, mindeværdig og ikke …

Ideer til julefrokost – Sjove ideer og lege til jeres

Ideertilfest.dk er en blog, der deler ideer til sjove indslag og lege, som I kan gøre brug af til jeres næste fest. KONTAKT Henvendelser omkring annoncering eller andet bedes rettes til [email protected]

Julefrokost lege | Ideer til gode og sjove julefrokost

Hvis medarbejdere eller deltagere til julefrokosten taler om den et godt stykke tid efterfølgende vil det havde været en uforglemmelig fest. Aktiviteter tvinger fok til at tale eller agere med/mod andre deltagere. Dermed kan julefrokost lege være med til at nedbryde fordomme medarbejdere i mellem.

Sjove ideer & aktiviteter til underholdning til

Til langt de fleste julefrokoster er underholdningen derfor slet ikke aktuel, fordi aftenen går med at spise og snakke og fordi dem, der har haft travlt med at planlægge julefrokosten, nok har haft mere travlt med at sørge for, at alle fik ønskerne om en ”rigtig julefrokostmenu” opfyldt frem for at tænke over, hvilken underholdning til julefrokosten, der skulle være.

9 idéer til en lækker julefrokost menu – Madbanditten

Måske er du så heldig at skulle til julefrokost i år. Jeg skal slet ikke, og det synes jeg faktisk føles lidt underligt. Jeg er godt nok ikke julemenneske, men lige netop …

6 ideer til en sjov julefrokost – ALT.dk

Mangler du gode ideer til tøjet, makeuppen eller menuen til julefrokosten, kan du læse meget mere her. Se, hvad vi ellers skriver om: Julefrokost.

100 + Julefrokost ideer – til sjov, spændende eller

Gå derefter straks til forsiden og check de andre relevante kategorier: Smag & Drinks, Specialiteter, Det Sjove, Dans m.m. Julefrokost 2016 for enhver smag. Gå til forsiden og find noget spændende indhold til din firmajulefrokost.

Julefrokost – julefrokostretter til din menu – Arla

Søger du inspiration til din julefrokost? Karolines Køkken har her samlet en række opskrifter på julefrokostretter, du trygt kan servere til julefrokosten.