Kims, Kanonkugler, 135 g. fra OSUMA.DK – Dagligvarer lige

Vi benytter cookies til at huske dine indstillinger og forbedre din købsoplevelse. Du godkender vores cookiepolitik, hvis du fortsætter med at bruge Osuma.dk.

kims.dk – Danskernes foretrukne chips & snacks når du er

Hos KiMs leverer vi kvalitetsprodukter indenfor chips, snacks, nødder, dip og chokolade. KiMs er elsket af danskerne, når de er sultne for sjov.

Kims Ostepops, 140 g. fra OSUMA.DK – Dagligvarer lige til

dagligvarer fra OSUMA.DK – Dagligvarer lige til døren. Udmærker sig ved det gode knas og den lækre, karakteristiske ostesmag.

Snacks fra KiMs | Ostepops | Snack Chips | Bacon Snacks

KiMs er ikke kun chips, vi leverer også snacks såsom Skruer, Ostepops, Peanutkugler og Bacon Snacks og en masse flere – Vi elsker sjove former og lækre smage til vores snacks. Under produktionen steges vores snacks i solsikkeolie, hvilket sørger for at vores snacks er …

Kims Peanutkugler, 140g – Chips & dip – hjemve.dk

Log ind (ikke et krav) Opret bruger; Ansøg om bruger (B2B) 0,00 DKK Gå til kurven. 0

KiMs – Home | Facebook

Kims er og bliver det bedste, giver jer fire stjerner, da i ikke er på det franske marked, når i en dag sælger i Frankrig, får i den femte her fra, og lad det please gå lidt stærkt, der er sku ikke no get som Kims

3.9/5(543)

Snacks | Tysk Harryhandel

Kims Peanutkugler 140g . NOK 20,95. Kjøp 4 for . NOK 71 80. Pringles Hot & Spicy 165g . NOK 13 95. Taffel Dild Chips 175g godteri fra Haribo, Melaco, Nordthy og mange andre kente merker og i tillegg har en del andre dagligvarer som ketchup, dyremat, nøtter, nutella, vaskemiddel osv.

Kims taber den store danske chips-krig – Ekstra Bladet

 ·

Sådan lød påstanden fra Danmarks store norsk-ejede chips-producent Kims, som i dag skulle have mødt den tysk-ejede konkurrent Taffel i retten for at krænke Kims påståede eneret.

KiMs Peanutkugler – Børn med mælkeallergi

Ingredienser: 57 % Majsmel, 27 % jordnødder, vegetabilsk olie, salt, sukker. BEMÆRK: Læs altid varedeklarationen på selve varen inden du køber, da ændringer kan forekomme.

Kims Peanutkugler 140g – fleggaard.dk

Kims Peanutskugler er knasende majs- og jordnøddesnacks med salt, der med sin runde form og gule farve, minder om rigtige jordnødder. Kuglerne indeholder 33% jordnødder og er ristet i solsikkeolie, som gør dem super sprøde. Kims Peanutskugler er den perfe