Julehjælp | Folkekirken.dk

Julehjælp i sognene. Julehjælp i folkekirken uddeles af de lokale kirker. Mange kirker uddeler julehjælp for midler, der er samlet ind i sognet. Det kaldes ofte sognets menighedspleje. Find kontaktoplysninger til din kirke her. Samvirkende Menighedsplejer.

JULEHJÆLP | www.kirkervedviby.dk

Alle ansøgninger vil blive læst, og man får personligt besked, om man er blevet tildelt julehjælp, og hvordan den kan afhentes. Det er derfor vigtigt at udfylde alle felter tydeligt og med blokbogstaver, så vi kan kontakte folk med evt. spørgsmål.

Kirker på tværs – Brønderslev Provsti Julehjælp og

Julehjælp . Du har mulighed for at søge støtte til at holde en god juleaften sammen med familien. I mange sogne kan man søge om julehjælp og få en julekurv eller gavekort.

Velkommen – Læsø Kirker

Dynamicweb Wrap solution. Sognepræst Eva Bernhagen Holmelundsvej 6, Byrum 9940 Læsø Mobil: 21 49 10 01

Kirken På Landet – Aalborg Stift

Lokal kirke på forandringens vilkår ”Kirken på landet” ønsker at skabe overblik over de strukturelle forandringer, der i disse år sker i vore lokalområder, og som vores kirker er en del af.

Julens Udfordring by Udfordringen – Issuu

Der er ingen tvivl om, at hvis Gospel Outreach skal kunne nå endnu længere ud, vil organisationen have stor gavn af flere partnerskaber – med kirker, erhvervsfolk og enkeltpersoner.

Giv et bidrag til årets julehjælp allerede nu – Hvalsø og

Lidt tidligere end andre år, samler vi i Hvalsø og Særløse Kirker ind til fordel for julehjælpen i Hvalsø & Særløse Sogn. Årligt doneres der mindre pakker med alt til at holde jul for eller kontanter til familier med ekstra meget behov for hjælp.

Gi´dig gladFrikirker giver også julehjælp – Udfordringen

Også i nabokirken Odense VækkelsesCenter deler man julehjælp ud. – Vi føler et ansvar for vores by og vil forsøge at række ud til 100 familier, siger koordinator og hjælpepræst Linda Zimmer.