Klassisk japansk sportsvogn genopstår – måske | FDM

Klassisk japansk sportsvogn genopstår – måske Toyota vil med S-FR genoplive fortidens tradition for små, sjove sportsvogne, der appellerer til yngre købere. Nyt om biler Toyota S-FR er indtil videre et koncept, men der er pæne chancer for, at bilen kommer til salg. I hvert fald i Japan.

Klassiske sportsvogne – på japansk | Berlingske Business

Men i virkeligheden går historien om den japanske roadster meget længere tilbage. ­Hvilket firma, der efter krigen var først med en ægte sportsvogn kan diskuteres, 2. verdenskrig havde tæret hårdt på den japanske økonomi. De fleste japanere var ludfattige, og derfor var en sportsvogn ikke lige det, nationen havde allermest behov for.

Dynamik og farver på Tokyo-show | FDM

Klassisk japansk sportsvogn genopstår – måske Daihatsu dominerer i småtingsafdelingen Japansk specialitet: forstå din bil! Se fremtidens brintbil i denne video:

Jaguar bygger klassisk sportsvogn efter 51 års pause

 ·

Jaguar bygger klassisk sportsvogn efter 51 års pause Produktionen af den klassiske Jaguar E-type genopstår i ekstremt begrænset omfang.

Sportsvogne – 31 brugte til salg på BilBasen

16″ Alufælge, Airc., El-Ruder, Cd/Radio, Bagagerumsdækken, Læderindtræk, Læderrat, Abs, Servo, Ikke Ryger, Lev. Nysynet, Service Ok Flot & Klassisk Ferrari 308 Gtsi (US -Model, Californien-Import) I Sjælden Specifikation Med Nero Lakering (Org. Farve Som Den Er Født Med) Over Rosso Interiør.

Fisker Karma genopstår under kinesiske ejere – Biler

Klassisk syvpersoners familiebil får fremragende benzinmotor Renault Grand Scenic er af den gamle MPV-type, og det skal den ikke være ked af. Især ikke med en benzinmotor med Mercedes-gener.

Ny Z4 er mindre BMW, mere sportsvogn – Hvilkenbil.dk

BMW har før brugt sportsvogne til at skeje ud fra det traditionelle BMW-design, tænk bare på modeller som Z1 og Z8. For Z4 kan det også skyldes, at bilen er et tysk-japansk sammenskudsgilde. Z4 er nemlig udviklet i samarbejde med japanske Toyota, der skal ’genbruge’ teknikken i genoplivningen af den legendariske sportsvogn, Supra.

Bilmærke genopstår efter 10 år: Lover bedre pålidelighed

 ·

Men nu – over 10 år senere – er mærket med nye ejere i ryggen officielt tilbage med en helt nyudviklet sportsvogn. TVR Griffith kommer den nye bil til at hedde, og navnet er genbrug.

Jaguar genopliver E-type – men nu som elbil – Tech – Forside

Ejer man allerede en klassisk Jaguar E-type, kan man aflevere den hos Jaguar, som så vil ombygge den til en elbil. Den gamle benzinmotor med op til 265 hestekræfter vil blive fjernet fra den lange, lange køler, og al indmaden bliver skiftet ud.

Nu kan du blive den hellige ejer af pavens gamle Ford

 ·

Som pave var Johannes Paul II med til at bane vejen for kommunismens sammenbrud, han fordømte apartheid i Sydafrika og virkede som overhoved for en milliard katolikker.