Alle former for jernskrot og metalskrot købes af Jels

Jels Produktforretning handler med jernskrot og metalskrot. Vi handler med alle slags metaller – især jernskrot og metalskrot. Så ligger du inde med noget gammelt jern, metal eller gamle batterier, så kontakt Jels Produktforretning.

Om os – Salale Jern & Metal

 ·

Om Salale jern og metal Salale jern og metal er en seriøs og kvalitetsbevidst skrot virksomhed. Vi er din professionelle skrothandel der er klar til at løse alle typer af opgaver indenfor nedbrydning, afhentning, bearbejdning samt genvinding af jernskrot, metalskrot, kabelskrot, bilskrot.

Jernskrot – Henriks Produkt

Brugt jernskrot kommer blandt andet fra maskiner, skibe, landbrugsredskaber, togskinner og husholdningsmaskiner. Der er tale om jernskrot som har udtjent det oprindelig formål. Vi opstiller gratis containere ved virksomheder

Lovdata (@lovdata) | Twitter

The latest Tweets from Lovdata (@lovdata). Stiftelsen Lovdata. Oslo, Norge

Jernskrot |Elektronikaffald |Byggeaffald |få besked om nye

HOLD DIG OPDATERET OM NYE AUKTIONER. Leder du efter jernskrot, elektronikaffald, byggeaffald eller andet, så sørg for at holde dig opdateret. Cookies! Waste-Outlet.com anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

koncentreret om – English translation – bab.la Danish

Translation for ‘koncentreret om’ in the free Danish-English dictionary and many other English translations.

Dumpen & miljø (!) – KamikPosten.gl – Ikke kun grønlandske

Elskrot og bly er farligt affald, når det havner på dumpen, men værdifulde råvarer, hvis der tages hånd om dem. Flasker og vinduesglas, papir og pap, plastemballage og plastmaterialer i øvrigt, forskellige slags træ – alt kan genbruges.

Jernskrot – AltOmTeknik

Jernskrot – kontakt en skrothandler hvis du har jernskrot. Et samarbejde med en skrothandler er ikke alene godt for din økonomi, men også for miljøet, da det så ikke er nødvendigt at udvinde ny jernmalm, hvilket er en krævende og forurenende proces.

Genbrug af jern – Indsamling af gammelt jernskrot

Vi indsamler jernskrot fra håndværkere, nedbrydning og kommunale genbrugsstationer. Marius Pedersen A/S

Jernskrot – H.J. Hansen

Jernskrot F.eks. produktionsskrot, maskiner, værktøj, togskinner, skibe osv. Elektronikskrot Kan være alle typer elektriske apparater Kabelskrot Vores speciale er miljørigtig behandling