Kritik af massivt politi-opbud ved Folkets Park

18 aktivister blev anholdt på Nørrebro under en større aktion natten til torsdag, hvor omkring 200 kampklædte betjente fra Københavns Politi beskyttede to teknikere fra en privat bygherre. Enhedslisten vil nu have svar på, hvad politi-operationen har kostet.

LIGE NU: Person ramt af skud – politiet er massivt til

Onsdag aften var der skyderi på Griffenfeldsgade ved Folkets Park på Nørrebro. Her blev en 25-årig mand med banderelationer ramt af et skud. Hvilken bande han har relationer til, …

Afspærringer og massivt politi-opbud på Fyn: Drone og

Afspærringer og massivt politi-opbud på Fyn: Drone og politihunde i aktion Kort før klokken 21.30 kan hun fortælle, at der er masser af blå blink i byen. Desuden har politiet sendt en drone i vejret, og politihunde er også sendt på arbejde. En indsatslederbil fra Fyns Politi holdt fredag aften ved 19-tiden foran indkørslen til

Præst: Mine forbindelser oppefra fortæller mig, at AGF får

Kritik for at være poppet. dengang de selv var små. Andre har været et fast inventar på rækkerne i Ceres Park gennem 40 år. En af dem, der var blevet hevet med på stadion som helt lille, var Anders Søgaard på 33 år:-Min far tog mig med på stadion, fra jeg var fire år gammel. Massivt politi-opbud på Fyn: Afspærringer er nu

En person ramt af skud i København – Ekstra Bladet

 ·

En person ramt af skud i København. Et andet vidne melder om massivt politiopbud på Folkets Plads. at et større område ved Folkets Park er spærret.

Politiet er »massivt til stede« på Nørrebro – politiken.dk

 ·

Ved Folkets Park mellem Stengade og Griffenfeldtsgade patruljerer en stor gruppe betjente, mens nogle af dem filmer med kamera. I forbindelse med visitationer på Nørrebro opstod der tumult mellem politi og lokale beboere på Blågårds Plads.

Københavns Politi: En person ramt af skud i Mjølnerparken

Onsdag aften blev en 25-årig mand med banderelationer ramt af skud på Griffenfeldsgade ved Folkets Park på Nørrebro. Griffenfeldsgade ligger i det område, hvor banden Loyal to Familia (LTF) holder til.

Danmarks Radio i modvind. Public Service betyder “i

Man får en fornemmelse af, at de mener det at pille ved DR, er den rene helligbrøde. Diskussionen om opgaverne for Statsradiofonien – siden 1959 Danmarks Radio – er lige så gammel som institutionen selv og går derfor tilbage til midten af 1920’erne.

Velsign sæsonen inden AGF’s første hjemmebanekamp

AGF får i løbet af dagen god assistance af Aarhus Motion, der spærrer vejen af og viser vej, så alle fans kan komme sikkert fra a til b. Dagen begynder klokken 13.00 på det grønne stykke ved …

Uriasposten » Jubiiiiiii! » Blog Archive » Kronik af

Kronik af Urias-kommentator ‘machiavelli. Den multikulturelle tragedie. En større gruppe indvandrere overfaldt fire unge ved Folkets Park på Nørrebro i København.