Kun med hjertet kan man se rigtigt. www.visdom.dk

Kun med hjertet kan man se rigtigt. – www.visdom.dk er din daglige inspirationskilde til din hverdag! alt inde for humor og seriøst!

’Den Lille Prins’ beriger os stadig med sin livsvisdom

Kun hjertet ser rigtigt. Hvordan kan det så være, Dette betyder i al sin enkelhed, at man kun ser rigtigt med hjertet, og at det væsentlige ikke kan ses med øjnene. Fik I den? Det er følelserne og ikke intellektet, der tæller mest her i tilværelsen! Jan, du kan læse den i fraktaler, og se …

Man kan kun se rigtigt, med hjertet! – PDF – docplayer.dk

4 Kun med hjertet ser kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet. Og så tilføjer den: Det er den tid, du har spildt på din rose, der gør den så betydningsfuld! Menneskene har glemt den sandhed, men du må ikke glemme den. Du har for evigt ansvaret for det, du har gjort tamt.

“Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er

“Kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet!” siger ræven, da den lille prins kommer tilbage. Det væsentlige i tilværelsen kræver, at vi ser med hjertet. Det er ikke blot blind følelse, der her kaldes på som modsætning til forstanden, men netop hjertets blik, som er kærligheden.

Hjertet – Find kærligheds citater og digte som gør en til

Kun med hjertet kan man se rigtigt, det væsentlige er usynligt for øjet. Har du et digt eller Citat lignende som du godt kunne tænke dig at se her på vores side?

Antoine de Saint-Exupéry ordsprog og citat – Nordens

Det er kun med hjertet, man kan se rigtigt. Det vigtigste er altid usynlig for øjet. Kærlighed. Det gælder ikke om at lære at skrive, men om at lære at se. Det at skrive, det er bare en konsekvens. Litteratur. Det væsentlige er usynligt for øjet, kun med hjertet kan man se rigtigt.

Kun med hjertet kan man se rigtigt det væsentlige er

tænker tanker her til aften Hvordan kan man (jeg ) nogengange opleve ikke at kunne mærke et andet menneske med mit hjerte ! Lukker jeg af ? eller lukker den anden af ? selskabet er hyggeligt og der er gjort stort ståhej ud af det ! Men følelsen af det andet menneske udebliver !…

Kun med hjertet kan man se rigtigt! – Teateravisen.dk

Men jeg kan ikke se hensigten med det ophøjede plateau og stigen derop, det bliver en idé, der aldrig rigtigt bliver brugt. Antoine de Saint-Exuperys bog er ikke en …