Ledige job indenfor “Den Sociale Hjemmepleje” – Ofir.dk

På Ofir.dk finder du job indenfor alle brancher i hele Danmark. Se søgeresultat for ledige job indenfor “Den Sociale Hjemmepleje” – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job …

Den Sociale Hjemmepleje, Hjemmeplejen job | Indeed.com

376 Den Sociale Hjemmepleje, Hjemmeplejen jobs tilgængelige på Indeed.com. Afløsere Til Hjemmeplejen, Social Og Sundhedshjælper, Timelønnet Vikar og flere!

Den Sociale Hjemmepleje, Hjemmeplejen job i København

157 Den Sociale Hjemmepleje, Hjemmeplejen jobs tilgængelige i København på Indeed.com. Social- Og Sundhedsassistent Til Hjemmeplejen Indre By/Østerbro, Sundhedsfaglig Medarbejder og flere!

Hjemmepleje job i 2860 Søborg – 179 aktuelle ledige job

Tilmeld dig Jobmail og få tilsendt en mail hver gang vi har nye ledige job. Jobmail Tilmeld Vi er den Sociale Hjemmepleje, Center Nord beliggende på Lærkevej i København NV. Vores samlede kerneopgave Vis kun jobs fundet indenfor den angivede by/område.

Hjemmepleje job i 2791 Dragør – 100 aktuelle ledige job

Personaleleder til Den Sociale Hjemmepleje – Center Syd Københavns Kommune – København Vi søger en personaleleder til Den Sociale Hjemmepleje, der vægter sundhedsfaglig kvalitet, medarbejdertrivsel, nytænkning og som vil være en aktiv del af et lederteam i opbygningen af en ny organisation.

Job Den Sociale Hjemmepleje Hjemmeplejen, jobtilbud Den

Ballerup hjemmepleje søger dygtige, Social og sundhedsassister og Social og sundhedshjælpere der tilknyttes det rehabiliterende team. Vi søger en SSA eller SSH fast i aftenvagt med evt. få dagvagter og weekendvagt hver 2 weekend.

ARBEJDE * LEDIGE JOBS * STILLINGER */JOBSØGENDE

Mine interesseområder er indenfor revision og ejendomsadministration. Jeg har revision og controlling som valgfag, og revision i praktik som branche retnings fag. Lad mig høre fra dig, hvis du eller en du kender, en som mangler en ivrig studerende som gerne vil ud i erhvervslivet.

224 Ledige Stillinger-job | LinkedIn

 ·

Dagens Ledige Stillinger mest populære job for 224 i Danmark. Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet. Nye Ledige Stillinger-job bliver tilføjet dagligt.

Den Sociale Hjemmepleje – Københavns Kommune

Den Sociale Hjemmepleje er Københavns Kommunes hjemmepleje for borgere mellem 18 og 65 år. Vi tilbyder hjemmehjælp, rehabilitering og hjemmesygepleje og tilrettelægger hjælpen efter dit aktuelle behov og tilpasser hjælpen efter din situation.

Ledige job – Pleje og omsorg – Social og sundhed

Du kommer til at tage blodprøver, vaccinere, halspode, undersøge urinprøver m.m. Ud over dette skal du være med til at gøre den grønne frokost klar. Der er foreløbig planlagt en fridag hver anden uge.