Lej en isvogn med hjemmelavet is

Hos isvognen kan du leje en Isvogn med hjemmelavet is. Perfekt til konfirmationer, receptioner, fester eller andre events.

Lej en isvogn med hjemmelavet italiensk is – Læs her og bestil

Lej en isvogn hos Festvognen med italiensk is. Perfekt som dessert til fest, eller et køligt indslag på en varm dag. Til firmaer og private Ring Nu 60898989. Lej en isvogn hos Festvognen med italiensk is. Perfekt som dessert til fest, eller et køligt indslag på en varm …

Isvogn | lej en isvogn | Lej en popcornmaskine

Lej en isvogn hele natten. Isvognen bliver hos jer under hele festen, og vi afhenter den først dagen efter, så der er gode muligheder for at nyde den hjemmelavede italienske is. Vi har mere end én isvogn, derfor kan vi tilbyde is til store arrangementer.

Okkels – hjemmelavet italiensk is – Okkels isvogn

bestil en isvogn til din nÆste fest her Skal du holde fest, grillaften, reception, fødselsdag, konfirmation, bryllup, firmaåbning, havefest, studenterfestm vejfest eller en anden god anledning, så lej en OKKELS isvogn med lækker hjemmelavet italiensk is.

Isvogn med lækker italiensk is til leje – Lej en pølsevogn

Lej en isvogn med hjemmelavet italiensk is. Du kan vælge mellem 46 forskellige slags is i alle farver og smage. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så står vi gerne klar med gode råd og vejledning. Priseksempler: F.eks. 6 forskellige slags is, inkl. bægre og skeer.

Lej en isvogn – og det bliver en fest – Lej en Pølsevogn

F. eks. 6 forskellige slags is, inkl. bægre og skeer. 50 personer fra kr. 2.950,- + tillæg for levering – der afhænger af hvor du bor. For arrangementer over 100 personer, eller …

Møn Is

 ·

På vores lille gårdmejeri er det køerne på gården, der leverer den vigtigste råvare til vores lækre is, nemlig den friske mælk. Kom og find din yndlings-is.

Pølsevogn til enhver fest – Lej en pølsevogn | Ring for tilbud

Lej en isvogn med hjemmelavet italiensk is . Sjov og spændende til firmafest, konfirmation, bryllup, børnehave-sammenkomst og andre festlige lejligheder.

Lej en Pølsevogn – vi sælger oplevelser Ring 29454545 og

Lej en isvogn med hjemmelavet italiensk is til din fest – Iskold succes. Prøv vores sjove huske spil. Pølsevogn og konfirmation – Festen der bliver husket. Rejsegilde og pølsevogn – det er en god dansk tradition. Julefrokost pølsevogn – Det er en god dansk tradition.

Lej en pølsevogn – Så bliver det en fest der huskes

Lej en pølsevogn i København hos Festvognen FætterGuf. Lej en pølsevogn I København til din fest hos Festvognen FætterGuf. Vi råder over seks pølsevogne, der glade kører gennem landet for at forsyne din fest med muntre pølser og ægte dansk pølsevognsstemning. Isvogn. Popcornmaskine. Festudlejning.