norsk fagdidaktikk: Litteraturundervisning og tekstkompetanse

Feb 13, 2011 · Litteraturundervisning og tekstkompetanse Tekstkompetanse i norskkfaget. Norskfaget står overfor ulike utfordringer. Det er viktigere enn noen gang at elevene tilegner seg en bred literacykompetanse, noe som innbefatter lese- og skriveopplæring i tillegg til muntlig kompetanse.

Litteraturundervisning – DANSK INDSKOLING

Bøger der kan lånes til eleverne Vi har udarbejdet en oversigt over bøger, der kan lånes i udlånssamlingen: Serier: Litteraturundervisning – Anton Litteraturundervisning – Carlsens stribede Litteraturundervisning – Frøken Ignora Litteraturundervisning – Garmann Litteraturundervisning – Læs for sjov Litteraturundervisning – Nordlys Litteraturundervisning – Per Prik Litteraturundervisning

[PDF]

Samtalsgenrer i gymnasieskolans litteraturundervisning

5 Akademisk avhandling för filosofie doktorsexamen i pedagogik, framlagd vid Örebro universitet 2006. Abstract Hultin, Eva (2006): Samtalsgenrer i gymnasieskolans litteraturundervisning.

Litteraturundervisning – Folkeskolen.dk

Det afsnit fungerer godt som udgangspunkt for fagdidaktiske diskussioner om, hvordan litteraturundervisning kan gribes an. Bogens anden del rummer bud på arbejdet med digte i indskolingen, fantastiske noveller på mellemtrinnet og kanonlitteratur i udskolingen.

Litteraturundervisning | Samfundslitteratur

Litteraturundervisning – mellem analyse og oplevelse belyser dette skisma og forsøger at bygge bro mellem de to pædagogiske tilgange som udspringer af nykritikken og receptionsteorien. Bogen giver desuden et historisk rids over litteraturpædagogikkens udvikling og teoretiske fundament, og den kommer med en række konkrete forslag til

Det bedste ved litteraturundervisning – YouTube

Dec 15, 2017 · Dansklærer Anne Sofie Kilian og 9.-klasseselev Cathrine G. Pedersen fortæller om betydningen af litteraturundervisning i skolen.

Pedagogspiren: Litteraturundervisning i skolen – hvorfor

Litteraturundervisning i skolen – hvorfor, hva og hvordan Mennesket lever i dag i et multimediesamfunn som har utviklet seg i en vanvittig fart de siste årene. Blogg, SMS, sosiale medier, film, TV og annen interaktivitet gjør at vi i større grad enn tidligere har en hverdag preget av ulike skrivekulturer som vi beveger oss mellom i rasende fart.

Litteraturundervisning | VIA CFU

Litteraturundervisning Vælg blandt vores mange klassesæt med bøger, der er velegnede til undervisning i litteratur på mellemtrinnet. Her kan du finde en række spændende bøger til din undervisning, som du alle kan låne hjem fra vores udlånssamling til dine elever.