Ny lov vedtaget i Folketinget: Skal give borgere mere

Ny lov vedtaget i Folketinget: Skal give borgere mere sammenhængende hjælp Folketinget har netop vedtaget en ny lov om én plan. Loven skal gøre det muligt for borgere og familier med komplekse og sammensatte problemer at få én samlet handleplan af kommunen og dermed bedre og mere sammenhængende hjælp.

Lovforslag om forretningshemmeligheder vedtaget – IUNO

Folketinget har for nylig vedtaget en ny lov om forretningshemmeligheder. Loven indeholder midler til at forhindre misbrug af forretningshemmeligheder og introducerer som noget nyt definitioner på en række væsentlige begreber.

Oversigt over alle lovforslag – Folketingsbilag

Forslag til lov om ændring af lov om kuldioxidafgift af visse energiprodukter, lov om afgift af lønsum m.v., lov om afgift af elektricitet, lov om afgift af kvælstofoxider, lov om registrering af …

Lov for medicinsk cannabis er vedtaget – se loven her

Lov for medicinsk cannabis er vedtaget – se loven her december 15, 2017 cannabisfakta Lovgivning 0 Politikerne har i dag vedtaget loven om forsøgsordningen for medicinsk cannabis, så lægerne fra januar kan udskrive cannabis.

Ny problematisk lovgivning for andelsboliger er vedtaget

Loven er nu vedtaget, men høringsprocessen op til vedtagelse har udstillet store problemer, som der på ingen måde er taget højde for i det endelige forslag.

Lov om forretningshemmeligheder vedtaget – advodan.dk

Ny lov om forretningshemmeligheder træder i kraft den 9. juni 2018. Det betyder bl.a. en skarpere definition af forretningshemmeligheder.

Ny lov om forretningshemmeligheder er vedtaget | NJORD Law

Der er vedtaget en ny lov om forretningshemmeligheder Folketinget vedtog den 10. april 2018 en ny lov om forretningshemmeligheder, som trådte i kraft allerede den 8. juni 2018. Loven gennemfører EU-direktivet om beskyttelse af forretningshemmeligheder.

Ny lov om erhvervshemmeligheder vedtaget – twobirds.com

Tilbage i maj 2016 vedtog EU direktivet om “Beskyttelse af fortrolig knowhow og fortrolige forretningsoplysninger mod ulovlig erhvervelse, brug og videregivelse”. Det var et krav, at medlemslandene implementerede direktivet i form af en lov. Det er på den baggrund, at loven om erhvervshemmeligheder nu er vedtaget.

Lov vedtaget: Må du parkere i rabatten? Her er de nye P

Et flertal i Folketinget har netop vedtog et sæt nye regler, der skal give mere logiske parkeringsregler. En af de ting, der er blevet vedtaget, er, at det nu skal være lovligt at holde parkeret i yderrabatten af vejen inden for byzonerne, med mindre der er skiltet med andet.

Ny ferielov vedtaget: Det betyder den for dig – Altinget

Indtil nu har man skulle vente i op til 16 måneder for at kunne holde ferie med løn, men med den nye lov, der træder i kraft i 2020, får alle ansatte deres optjente ferie til rådighed månedsvis i stedet for at få den forsinket i én klump 1. maj.