Krebinetter (Karbonader) med stuvede ærter og gulerødder

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder. Del dette: Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue) Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue) Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue) Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)

Mandag: Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Jævn stuvningen med maizena udrørt i lidt vand. Lad den koge nogle få min., rør den hakkede persille i umiddelbart inden servering. Ælt kødet sammen, del det i 4 portioner og form til krebinetter.

Opskrift på hjemmelavede krebinetter, med kartofler og

Dejlige sprøde krebinetter, serveret med stuvede ærter, gulerod og blomkål og gerne nye kartofler. Det er klassisk dansk ret, som de fleste af os nok kender.

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder | Femina

Tag gryden af varmen, og smag til med citronsaft og salt. Rør imens kødet med persille og salt og peber, og form farsen til 4 små krebinetter. Vend dem i mel, æg og til sidst rasp, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gennemstegte og gyldne.

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder – Diabetes

Server krebinetter med stuvede ærter og gulerødder med kartofler og grøntsager. Variation Stuvet hvidkål kan du lave på samme måde. Snit hvidkålen, og kog den mør. Brug noget af kogevandet i stuvningen. Mandag kl. 9-15 Tirsdag kl. 9-15 Onsdag kl. 9-15 Torsdag kl. 9 …

Kategorie: Varme Retter

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder – Voresmad

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder Kært barn har mange navne. Krebinetter eller karbonader? Her serverer vi dem i en klassisk version af hakket svinekød, paneret i rasp og …

Gesamtzeit: 30 min

Karbonader med panering og stuvede ærter og gulerødder

Dec 02, 2015 · Karbonader med en god panering og en portion stuvede ærter og gulerødder, er klassisk, dansk kromad. Karbonader – så bliver det næsten ikke mere dansk, og så er det meget nemt at lave. Opskriften er herunder.

5/5(2)

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder – opskrift

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder. Læs opskriften her.

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder – madtanterne.dk

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, en go gammeldags ret . Elsker at komme hjem til min mor, for så får man altid lov til at bestemme hvad man skal have at spise til aftensmad.

Karbonader med ærter og gulerødder – Opskrifter – Arla

Kom smør i og bring saucen i kog under omrøring. Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. Tilsæt gulerødder og kog under omrøring ca. 2 min. hvis du vil have gulerødder med bid, 3-4 min. hvis du vil have dem helt møre.

3.5/5(170)