Mange offentligt ansatte bliver iværksættere

De mange professionsuddannede, der bliver selvstændige, bidrager til at skabe vækst og nye arbejdspladser, pointerer hun. “Professionsuddannede, der efter nogle år i den offentlige sektor går nye veje i den private sektor, er åbenbart rigtig gode iværksættere – langt bedre end beskæftigede med andre uddannelser generelt er.

Mange offentligt ansatte bliver iværksættere – ftf.dk

Mange offentligt ansatte bliver iværksættere. Lærere, socialrådgivere, ergoterapeuter og andre med en professionsuddannelse primært rettet mod den offentlige sektor starter langt oftere egen virksomhed end andre beskæftigede i den private sektor. Det viser ny undersøgelse fra FTF.

Tre måneders fuld løn til iværksættere – Silkeborg Kommune

En ny undersøgelse fra FTF viser i øvrigt, at mange offentligt ansatte bliver iværksættere. Silkeborg støtter også på mange andre måder iværksætteri og er som en af fem kommuner nomineret til prisen Årets Iværksætterkommune.

Offentlige arbejdspladser | DenOffentlige.dk

Offentligt ansatte har ikke tid til pauser 17.11.14 Politik Ritzau Kaffen drikkes stående, mens opgaverne klares, og skal man på toilettet, så holder man sig længst muligt.

Offentligt ansatte skal være iværksættere – berlingske.dk

at offentlige ansatte laver de såkaldte afknopninger. Konsulentvirksomheden Institut for Serviceudvikling A/S, der blandt tilbyder ydelser inden for medarbejder- og ledelsesudvikling, er et eksempel på en virksomhed, der er gået fra at være offentlig til at være privat. Fire …

OVERBLIK: Sådan ser aftalerne om offentligt ansattes

OVERBLIK: Sådan ser aftalerne om offentligt ansattes overenskomst ud Overenskomsten for offentligt ansatte i stat, kommuner og regioner. (Arkiv) Forhandlere på det statslige område prøver igen i dag at nå til enighed om en ny overenskomst for de 180.000 statsansatte.

Mål spænder ben for mange offentligt ansatte

Mål spænder ben for mange offentligt ansatte Forskellige dokumentationskrav og mål i dagligdagen opleves af mange som en hindring for at udføre arbejdet. Men mål og krav om dokumentation kan have en god effekt, hvis medarbejderne inddrages, fremgår det af ny undersøgelse af FTF.

Stressekspert om Løkke: Har ofret de offentligt ansattes

Når offentligt ansatte bliver mere stressede end almindelige lønmodtagere, er det ifølge stressekspert Thomas Milsted et udtryk for en falsk fortælling om den offentlige sektor, som kyniske politikere igennem flere år har kørt i stilling.