skat.dk: Registreringsattest

Midlertidig registreringsattest Når et køretøj er blevet registreret, skal kvitteringen printes og udleveres til kunden. Kvitteringen er bevis på registrering og er samtidig en midlertidig registreringsattest.

Midlertidig registreringsattest i udlandet? | DCU

Jan 06, 2005 · Midlertidig registreringsattest i udlandet? 28.05.2005 12:50 Er der nogen, der har kendskab til, om man under kørsel i udlandet kan nøjes med at medbringe en midlertidig registreringsattest.

skat.dk: Vægtafgift – midlertidig registrering

Samtidig fik de nummerpladerne udleveret og kørte hjem. Sagsøgeren modtog en kvittering, men den blev efter 5 år smidt ud sammen med købsaftalen. Han har aldrig modtaget nogen midlertidig registreringsattest eller andet, der viste, at han stod som registreret ejer af …

Registreringsattest – Applus Bilsyn

Er din registreringsattest bortkommet, kan en ny erhverves hos SKAT for DKK 100,- Bliver der foretaget en ændring, der har betydning på registreringsattesten, for eksempel et bruger- eller ejerskifte, modtager man en kvittering, der fungerer som midlertidig registreringsattest, indtil den nye, ændrede registreringsattest bliver fremsendt fra SKAT.

[PDF]

Fuldmagt – VESTSJÆLLANDS BILSYN

midlertidig registreringsattest (den nye registreringsattest kommer med posten). Jeg er også indforstået med, at der står vigtige oplysninger på kvitteringen, som jeg skal sætte mig ind i.

Udland med midlertidig reg.attest?! – Skrevet af Mikkel

Andre forumemner med “Udland med midlertidig” Tilbagekøb af 300.000 dieselbiler Jeg ved godt, at der i artiklen står, at bilerne kommer tilbage på markedet og at “opmagasineringen” er midlertidig.

Omregistrering af bil – det skal du være opmærksom på ved

Den nye registreringsattest kommer efterfølgende med posten. Før køber kører med bilen, skal du som sælger sikre dig købesummen. Det kan ske i form af kontanter …

Guide til omregistrering af bil – vigtig info om regler og

Efter omregistreringen får køber udleveret en midlertidig registreringsattest – den egentlige registreringsattest modtages senere med posten. DHB Vilkår og privatlivspolitik

Omregistrering af bil [Forstå reglerne om ejerskifte på 5

Få et hurtigt overblik over reglerne om omregistrering af bil. Læs om online omregistrering med NemID, sikker betaling, forsikring og meget mere i denne guide.

Registrering, afmelding, ejerskifte – borger.dk

Mistet registreringsattest – ansøg om registreringsattest Start Start Ansøg om registreringsattest Hvis en registreringsattest bliver væk eller bliver ulæselig ved beskadigelse, kan du – hvis du er registreret som primær ejer af køretøjet – bestille en ny i Motorregistret.