Mørbrad med tzaziki | Knorr

Tør de revne agurker af i køkkenrulle, bland det med hvidløg og youghurt. Krydder bøfferne med salt og peber, og steg dem 4 min på hver side.

Opskrift på tzatziki – Opskrifter på græsk mad

Når man tænker på Grækenland kommer man næsten helt sikkert til at tænke på tzatziki. Denne svalende yoghurt-dip, der klæder de fleste græske måltider er nem at lave, og smager af så meget, at det næsten kan stå alene blot med noget godt brød til.

5/5(8)

Tzatziki – min bedste opskrift på en ægte græsk tzatziki

1. Halver agurker på langs og fjern den våde midte med en teske. Riv agurkerne groft på rivejernet og hæld dem over i en si. 2. Du kan vælge at drysse salt over agurkerne og lade dem dryppe af, men jeg har sjældent tålmodighed til det.

Opskrift på hjemmelavet tzatziki – græsk agurkesalat

May 22, 2017 · Her er en meget nem og super god opskrift på hjemmelavet tzatziki, der jo er en græsk udgave af agurkesalat. Blot med hvidløg og yoghurt. I denne opskrift på hjemmelavet tzatziki er der anvendt græsk yoghurt, og det er smart.

4.1/5(8)

Tzatziki – yoghurt dressing med agurk – nem opskrift | Mad

Tzatziki er en lækker opskrift på en græsk dressing med agurk og hvidløg. Dejligt tilbehør til al sommermad.

Mørbrad med bacon i ovn – opskrift med billeder | Madens

Nov 23, 2017 · Mørbrad med bacon er nem aftensmad, og her har jeg lavet den i ovn. Min mørbrad med bacon blev fyldt med lidt sennep og persille, og du får også opskriften på en god sovs.

3.9/5(12)

Kalveculotte med ovnkartofler og agurk-radis tzaziki

Kalveculotte med ovnkartofler og agurk-radis tzaziki. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder. Læs opskriften her.

Tzatziki | Lækker opskrift | Find den på Maduniverset

Denne gode opskrift på Tzatziki med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet …

4/4(581)