Nu kommer der også pant på disse varer – Newsbreak.dk

Fra 2020 pålægges produkterne pant på en krone for glasflasker og dåser under en liter, 1,5 kroner for plastikflasker under en liter og tre kroner for al emballage mellem 1-20 liter. Det er samme niveau som de nuværende pantflasker.

Smid ikke disse flasker ud: Nu kommer der pant på endnu

Regeringen udvider nu pantsystemet og indfører pant på endnu flere varer. For fremtiden skal du ikke smide dine juice- og saftflasker ud, når du går forbi flaskecontaineren. Det står klart, efter regeringen tirsdag har vedtaget at udvider pantsystemet, så det også omfatter saft- …

Her er de mest udbredte hælervarer – Newsbreak.dk

Nu kommer der også pant på disse varer. Nu kommer der også pant på disse varer. Dyyyt: Disse trafikanter er de farligste. Dyyyt: Disse trafikanter er de farligste. Advarsel: Denne grill trækkes tilbage. Advarsel: Denne grill trækkes tilbage. Vanvidskørsel: 18-årig sigtet for sindsyg fart.

Smid ikke disse flasker ud: Nu kommer der pant på endnu

Regeringen udvider nu pantsystemet og indfører pant på endnu flere varer

Indskøbsliste – coopmedlem.dk

Indkøbslisten sikrer også, at du altid kommer hjem med de bedste tilbud til dig Når du vælger dine personlige tilbud i Coop app’en, ryger de nemlig automatisk over på din indkøbsliste. Listen husker også de varer, du køber ofte – og du kan straks se, hvis der er tilbud på disse varer.

Hvad er nu det for et mærke, der er kommet på din – TV 2

Flere af produkterne i Netto skal nu godkendes af Dyrenes Beskyttelse, før de ryger på hylderne. Økologiske varer til lavpris og udvidede åbningstider er nogle af de våben, discountkæderne har taget i brug for at vinde kunderne.

EU-told på bourbon m.v.

EU’s nye told på varer fra USA ville med handelen i 2017 som eksempel have omfattet 1,2 pct. af den samlede vareimport fra USA på i alt 16,0 mia. kr., viser tal, som Danmarks Statstik har sammensat med udgangspunkt i EU’s liste over varer, der siden 22. juni 2018 har været belagt med den nye told.

Derfor skal du ikke shoppe på Wish | Boligmagasinet.dk

Eksperter fraråder: Undgå at shoppe disse 4 varer på Wish Der er så utroligt mange fristende tilbud, men nogle af dem skal du gå HELT uden om!