Ny maling skal hjælpe mølleproduktionen – energiwatch.dk

 ·

Selskabet Hempel har udviklet en ny maling til vindmøller, men tag det bare helt roligt, for vindmøller vil også være hvide i fremtiden. Det er nemlig ikke farven, der er det interessante.

Nyt vejprojekt skal hjælpe bilister hurtigere til og fra

Der skal laves to-sporede afkørsler på statens ramper. Der skal laves såkaldte turbineanlæg, som tvinger bilisterne ud ad rundkørslen ved første afkørsel, hvis de ikke bruger hele rundkørslens kapacitet.

Hvilken internethastighed skal jeg vælge? Bliv guidet her

Får du opsat en ny fiberboks, er der ikke indbygget router i den. Det er derfor nødvendigt at tilslutte en router, for at udsende et trådløst signal. Du kan enten købe en router hos os, eller selv anskaffe en.

Bjælkehuset skal males om, men der er blå skimmelvækst

Vi har fået renset vore bjælkehus for maling, så vi kan give det en ny behandling fra bunden. Årsagen er at malingen skaldede af. Vi kan nu se at der er en del blå skimmel på den nederste 1/3, og har spurgt et par malere, hvad der skal gøres for at få det stoppet/fjernet. Den ene anbefalede at bruge gori 22-7, og så bagefter komme den nye maling på.

Ny måling: Danskerne giver øretæve til politikerne – Avisen.dk

Danske politikere får kritik for hård debattone, populisme og løftebrud i ny undersøgelse. Der skal flere visioner på bordet, lyder det fra både SF og Venstre.

Forskning: Ny træmaling skal holde længere – Mester Tidende

Vedligehold af træfacader er en tidskrævende proces. Alger, nedbrudt maling skal fjernes og vejrbidt træ slibes. Fugtigheden i træet må ikke være for høj, temperaturen ikke for lav – men omvendt må solen heller ikke skinne, når maling påføres.

Ny måling: Denne statsministerkandidat har flertal – Avisen.dk

Ny Voxmeter-måling for Ritzau giver 50,6 procent til rød blok og 49,2 procent til blå blok. Ritzau Index er opdateret

Greentechs elmålere viser tilbagegang for tredje måned i træk

 ·

Ny maling skal hjælpe mølleproduktionen. Svage vindforhold bag stor produktionsnedgang for Greentech Modtag nyhedsbreve fra EnergiWatch Det er Siemens Gamesa, der skal levere møllerne til projekter, hvor Norsk Hydro Energi vil være aftager.

Maling kan bruges i alt slags vind, vejr … og syre

Maling kan bruges til at beskytte overflader på alt fra skibe og broer til ingeniørudstyr mod fjendtlige miljøer – inklusiv varm svovlsyre. Ny forskning på DTU viser, hvordan god maling …

Voxmeter | DenOffentlige.dk

Måling giver rødt flertal: Ny regering skal kæmpe for vælgernes opbakning 28.11.16 Politik Ritzau Ny Voxmeter-måling for Ritzau giver 53,2 procent til rød blok og 46,9 procent til blå blok.