DANSK TANDFORSIKRING ADMINISTRATION ApS | BiQ

Hvad er BiQ? BiQ er Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv.

Stift Anpartsselskab – Opret dit ApS for DKK 699,-

Stift dit anpartsselskab på kun 15 minutter. Udfyld formular, betal og modtag straks alle nødvendige selskabsdokumenter. Underskriv med NemID.

Sådan registrerer du de reelle ejere af dit selskab

Efter nye regler om ejerregistrering er trådt i kraft, skal et selskabs legale og reelle ejere registreres hos Erhvervsstyrelsen, det gælder for alle danske selskaber. I denne vejledning viser vi, hvordan du registrerer ejerne af dit selskab på virk.dk.

Nye regler om registrering af reelle ejere træder i kraft

Resultatet heraf skal registreres, uanset om man finder frem til, at en virksomhed har reelle ejere eller ej. Hvis en virksomhed ikke har en reel ejer, vil det typisk være den daglige ledelse, der skal registreres som reel ejer på virk.dk.

Danske Byggecentre Reelle ejere – ny type ejerregistrering

IVS, ApS, A/S, P/S og registreringspligtige K/S registrerer allerede oplysninger om såkaldt legale ejere, der ejer 5 procent eller mere af virksomhedens stemmerettigheder eller kapital. Legale ejere kan både være fysiske personer eller virksomheder (juridiske personer).

Selskaber: Nye regler for registrering af reelle ejere

Nye regler, som træder i kraft den 23. maj 2017, betyder, at en række virksomhedstyper – bl.a. selskaber – skal registrere oplysninger om virksomhedens reelle ejere.

Ejere skal registreres i VIRK – larsen-finans.dk

Senest d. 15. juni 2015 skal alle selskaber med selskabsformen ApS, A/S, IVS & P/S registrere ejere, der har mere end 5% ejerskab, i et online ejerregister via VIRK Initiativet sker for at sikre en øget gennemsigtighed omkring ejerforholdene i de danske selskaber.

Nyt ejerregister kræver vurdering af virksomhedens reelle

Dermed skal reelle ejere også registreres hvis en dansk virksomhed er ejet af en udenlandsk virksomhed. De reelle ejere bag den udenlandske virksomhed skal registreres som reelle ejere for den danske virksomhed.

Nu skal ejerskab til danske aktier og anparter registreres

Nu skal ejerskab til danske aktier og anparter registreres – Som noget nyt har man som dansk ikke-børsnoteret aktie- eller anpartsselskab fremover pligt til at registrere ejere og ejerandele.

En manual til: Registrering i Erhvervsstyrelsens

3 Indledning Tak for dit køb af manualen til registrering i Det Offentlige Ejerregister. Som vi har anført på vores hjemmeside, er manualen rettet mod selskaber med ejere, der er danske selskaber eller personer med et dansk CPR-nummer.