Nytårskoncert med Birthe Kjær og Bobo Moreno

Birthe Kjær optræder sammen med Prinsens Musikkorps, når der er Nytårskoncert i Det Musiske Hus. Birthe Kjær og Bobo Moreno er solisterne, når Det Musiske Hus i Frederikshavn lørdag 19. januar 2013 slår dørene op til Nytårskoncert med Prinsens Musikkorps.

Prinsens Musikkorps fejrer nytår med Birthe Kjær og Bobo

Prinsens Musikkorps fejrer nytår med Birthe Kjær og Bobo Moreno. Det er ikke for ingenting, at Prinsens Musikkorps’ nytårskoncerter har fået nærmest kultagtig karakter.En perlerække af danske kunstnere har gennem de senere år stået på scenen sammen med orkestret, og det er noget det danske publikum har bemærket.

Birthe Kjær & Bobo Moreno fra Dansktopprisen 2016 – YouTube

Klicken, um auf Bing anzusehen3:26

Feb 23, 2016 · Den røde løber er rullet ud foran Jyske Bank Boxen i Herning, Anette Kokholm og Ole Stephensen byder velkommen, og klar på scenen står store kunstnere som Birthe Kjær, Keld og Hilda, Kirsten

Autor: dk4television

Top Tracks – Birthe Kjær – YouTube

Birthe Kjær & Bobo Moreno fra Dansktopprisen 2016 Birthe Kjær – Tag Mig Med Til Verdens Ende Birthe Kjaer – Fuglen Og Barnet (1977) by oytun71. 3:13.

Nytårskoncert med musikkorps | Nordjyske.dk

BRØNDERSLEV: 27. januar gentages succesen fra i fjor med nytårskoncert med Prinsens Musikkorps. Denne gang er det sammen med Birthe Kjær og Bobo Moreno. – Det tegner til at blive en succes af

Nytårskoncert med grand prix-præg | Galten Folkeblad

Med et veloplagt orkester i ryggen bidrog Birthe Kjær og Bobo Moreno til en herlig nytårskoncert i Galten-hallen. 64 år er ingen alder for en fuldblods refrain-sangerinde.

Nytårskoncert med Bobo Moreno | Nordkraft Big Band

Bobo Moreno er kendt for sine mange samarbejder med de største pop/rock artister her hjemme. Han har også turneret med den legendariske amerikanske bluesguitarist, Robben Ford. Og ydermere er Moreno nok den mest brugte jazz/bigband crooner i Danmark.

Vesthimmerlands Avis nr. 4 – 2013 by Vesthimmerlands Avis

Side 16. 23. januar 2013. 650 feststemte fra hele egnen var til nytårskoncert i Aalestrup Idrætscenter. Birthe Kjær og Bobo Moreno gik godt i spænd med dirigent Peter Ettrup Larsen.

Bobo Moreno | Bobo Moreno

Bobo Moreno og Bo Stief har spillet sammen siden 1988, først i deres fælles soulband Bobo and the Bobos, siden i forskellige inkarnationer af Stief’s jazz/rockorkester. I 2006 indledte Moreno og Stief et samarbejde med pianisten Ole Kock Hansen.

Nytårskoncert med Prinsens Musikkorps, Johnny Logan og

I 2013 var det solisterne Birthe Kjær og Bobo Moreno, der sørgede for underholdning over hele landet. I 2014 afholder vi igen den traditionsrige nytårskoncert. Denne gang med Grand Prix sangeren Johnny Logan og vores egen mucialsanger Trine Gadeberg.