Påpasselig Mourinho: Zlatan er ikke skadet | bold.dk

Men det er ikke fordi, svenskeren er skadet, slår Mourinho fast. – Han skal arbejde meget hårdt med den muskulatur, der støtter det knæ, der var problemer med. Når man arbejder hårdt, opstår der træthed, siger Jose Mourinho ifølge Uniteds Twitter-profil. Zlatan Ibrahimovic fik comeback efter sin korsbåndsskade, da United i november mødte Newcastle.

Mourinho overvejer Zlatan i 10’er-rolle | bold.dk

– Da vi skiftede Lukaku ind i stedet for Daley Blind mod Bristol, spillede Zlatan en 10’er-rolle, mens Lukaku var 9’er, siger Mourinho ifølge Uniteds hjemmeside. – Jeg ved godt, at det var i en periode af kampen, hvor hans energi var nedadgående, men der opstår plads, hvor 10’eren spiller, og Ibrahimovic, som ellers er en klassisk 9’er, føler sig godt tilpas i rollen.

Mourinho om Zlatans skade: – Nyhetene er temmelig negative

Jeg ønsker å være optimistisk, men er det ikke, sa portugiseren. Mourinho trodde ikke at skaden var av det lette slaget. – Jeg foretrekker å vente til alle tester er gjort, og deretter kommentere.

Mourinho: Zlatan træner med fra starten af februar | PLBOLD.DK

– Zlatan er skadet. Han er ikke glad for sin forfatning. Han har talt med vores læger og besluttede så at stoppe med at træne med, siger Mourinho ifølge Sky Sports og fortsætter: – Datoen hvor han er itlbage er omkring slutningen af januar eller i starten af februar måned, siger Mourinho.

Efter grim Zlatan-skade: Mourinho frygter det værste

 ·

Jeg vil gerne være optimistisk til det sidste, men det er jeg ikke, siger José Mourinho ifølge Reuters. Ingen nemme kampe United i semifinalen – men Zlatan slemt skadet. kommentarer.

Zlatan ibrahimovic – Dagbladet

Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler zlatan ibrahimovic

Mourinho sammenligner Pogba-skade med – PLBOLD.DK

– Han er skadet, han kan ikke spille i morgen, og det er ikke en skade, hvor jeg kan have et håb som med Valencia eller Jones. Jeg har et håb om, at se dem til træning og få et positivt svar, så langtidsskader snakker jeg ikke om, sagde Mourinho ifølge Belfast Telegraph .

– Zlatans skade er «fake»

– Jeg har informasjon om Zlatan, og at han ikke er skadet. Han liker bare ikke Mourinho lenger, noe jeg ikke gjør heller. Han bryr seg ikke om spillet, kun om resultat.