Pas på træthed i trafikken – Biler – Livsstil – seneste nyt

Pas på træthed i trafikken Det er svært selv at vurdere, hvor træt man egentlig er. Trætheden kan særligt komme til udtryk, hvis man kører på lange, monotone strækninger, hvor der ikke sker ret meget.

Pas på træthed i trafikken | BT Forbrug – www.bt.dk

Træthed medvirker til mange trafikulykker. Og det er svært selv at vurdere, hvor træt man egentlig er.

Pas på træthed i trafikken – b.dk

Træthed medvirker til mange trafikulykker. Og det er svært selv at vurdere, hvor træt man egentlig er.

Pas på hjortene i trafikken – YouTube

Jun 11, 2018 · Antallet af påkørsler stiger, når dyrenes myldretid og trafik kolliderer med vores. Det sker typisk forår og efterår. Lige nu kan du møde rålam med deres mor

Pas på træthed i trafikken – folketidende.dk

Velkommen til Folketidende Vi har observeret, at du har installeret en adblocker.Vi kan derfor ikke vise dig vores annoncer. Det er vi rigtig kede af, da indtægterne fra annonceringen er med til at vi på daglig basis kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Køre træt kan dræbe: Pas på træthed i trafikken – Newsbreak.dk

Søvnspecialist Jan Ovesen forklarer, at træthed er farligt i trafikken, fordi reaktionstiden forlænges. Og det sker glidende, uden at man egentlig lægger mærke til det. – Har du sovet godt om natten, kan du fungere på toppen i 10-12 timer.

Pas på i Trafikken – YouTube

Jan 06, 2012 · Produceret af Nis Peter Nissen, efteråret 2011, på kursusforløbet Cartoon – Animation og fortælling. Kompetencehuset i Aarhus.

Pas på træthed bag rattet på ferien | SIKKERTRAFIK.DK

Pas på Mathias i trafikken – nu begynder han i 8. klasse! Tre ud af fire børn kommer selv i skole uden følge af en voksen, viser en ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden.

Når du gaber og øjnene klør: Pas på i trafikken | Nordjyske.dk

Træthed kan være særligt farligt, hvis man kører på lange, monotone strækninger, hvor der ikke sker ret meget, og der næsten ikke er nogen modkørende.

Børn på vej i skole – pas på dem i trafikken – Billund Kommune

Børn på vej i skole – pas på dem i trafikken Omkring 3.000 børn og unge i Billund Kommune er på vej i skole igen og derfor er der grund til at være ekstra opmærksom i trafikken.