PERLEBYGSALAT MED ÆRTER, MYNTE OG PERSILLE

Det er simpelthen så nemt at lave en lækker salat med perlebyg, lidt fyld og en god dressing! Vi har valgt ærter, gulerødder, mynte, persille og mandler som vores fyld og lavet en dressing af æblecidereddike, olie, lime og honning.

Varm perlebygsalat med smørstegte gulerødder og persille

Indtil da, så nøjes jeg med de sædvanlige gulerødder og persille fra grønthandleren – her forenet i en varm, smagfuld perlebygsalat. Smørstegte gulerødder vendt i balsamisk æbleeddike og lynsauterede perlebyg vendt med sennepsvinaigrette, finthakket persille og hasselnødder.

Salat med perlebyg og granatæble | Nem og lækker opskrift

En nem og lækker salat med perlebyg, granatæble og cherrytomater. Salaten passer perfekt som ‘side dish’ i stedet for ris eller pasta.

LÆKKERT TILBEHØR TIL GRILLEN #1 – twin-food.dk

PERLEBYGSALAT MED ÆRTER, MYNTE OG PERSILLE 2 august, 2014. RØDKÅLSSALAT MED APPELSINER OG VALNØDDER 22 november, 2012. 14 Kommentarer. Reply Karen Olsen 2 juni, 2014 at 12:47. Hej! Har i et forslag til andet end Feldsalat? Det er lidt svært at støve op på Falster, når man ikke har det i haven.

Sommerens blomkålssalat med friske ærter og pære

På trods af træls dansk dommervejr med styrtregn, så får I her sommerens skønneste opskrift på blomkålssalat med pærer og friske grønne ærter fra bælge.

Perlebygsalat med avokado, tomater, forårsløg og feldsalat

Grønt og mættende tilbehør med masser af mulighed for variation alt efter, hvad køleskabet byder på. Salaten kan med fordel fyldes med en masse friske krydderurter som fx mynte og persille.

Rødkålssalat med perlebyg, cherrytomater og – dr.dk

Blend persille, mynte, hvidløg, citronskal og –saft. Blend godt og længe til en ensartet grøn dressing. Bland dressingen grundigt med kål, tomater og løg.

Frisk kartoffelsalat med glaskål, radiser,mynte, persille

Frisk kartoffelsalat med glaskål, radiser,mynte, persille, ingefær og chili Jeg elsker glaskålens konsistens med sprødhed og smag, men det kan være en udfordring at finde på, hvad den skal bruges til – ud over som ingrediens i en wok, som den egner sig glimrende til.

Opskrift salat perlebyg – Billig luksus festmiddag

Velsmagende salat med perlebyg og persille – Eurowoman Det er simpelthen så nemt at lave en lækker salat med perlebyg, lidt fyld og en god dressing! Her er det ærter, gulerødder, mynte, persille og mandler og …

Sunde salater – lækre opskrifter og inspiration – ALT.dk

Vandmelonsalat med mynte, feta og oliven Sommerlig salat med ærter, æg, sprødt grønt og radiser Opskrift arrow left. Cæsarsalat med kylling Flere sunde salater . Opskrift arrow right • Salat med hindbær, avocado, tomater og persille • Quinoa med grønt,