Rønbjerg får købmand igen til december – RetailNews

Købmandsgården i Rønbjerg har i snart to måneder været lukket.

Kirkeblad – Estvad Rønbjerg Sogne

(Se 15. december) Vi glæder os til at se jer til nogle hyggelige timer med sang, fortælling og eftermiddagskaffe. I tilfælde af problemer med transport er man velkommen til at kontakte Hanne Henriksen, tlf. 97534062.

Rønbjerg Xpressen nr. 63 november 2013 by Rønbjerg

SIDE 4. RØNBJERG-XPRESSEN. NOVEMBER. ISLANDSTUR sommeren 2014 Den 9. – 19. juni 2014 arrangerer jeg igen en bustur i Island. Fly fra Billund til Reykjavik og retur.

Rønbjerg Xpressen nr. 67 november 2014 by Rønbjerg

Så vandrer vi til Egeris og får varm suppe at spise, og bagefter er der en kort nadver-tjeneste i Egeris Kirke kl. 13.30. at Anita flytter i Præstegården ca. 15. december. Til den tid

Vores nye købmand – Gert – PDF – docplayer.dk

Deres far fik ikke lov til at komme på højskole tilbage i højskolebevægelsens allerførste år, men han var helt sikker på, at det skulle hans børn have lov til, koste hvad det ville, selvom de kun var jævne bønder.

67. Rønbjerg Xpressen nr. 67 november 2014 – [PDF Document]

For at der kan blive siddepladser til alle, er vi dog nødt til at have en tilmelding senest tirsdag den 9. december til købmanden. Med venlig hilsen, Flyndersø gruppes spejdere, Rønbjerg ungdoms– og idræts- forening samt borgerforeningen.

Lokalbladet for Estvad og Rønbjerg sogne. Borgermøde d. 10

1 61. UDGAVE Maj 2013 Lokalbladet for Estvad og Rønbjerg sogne Det kan du læse i bladet: Åbent hus i børnehaven Rønbjerg nu på Facebook. Hvordan gik posefesten Program m.m. for byfesten Grundlovsmøde Borgermøde d.

Frejamay November

Jeg kan virkelig anbefale en tur til Livø. måske især hvis du trænger til at mærke dig selv lidt igen. Det gjorde jeg, og jeg fik hvad jeg kom efter. Jeg er stadig efterladt i en eftertænksom tilstand, ikke trist, ikke bedrøvet, bare væren.

FRA

ind igen, ved deltagelse i FLA’s arran-gementer, hvor medlemmer opnår en speciel pris på entre o.s.v. Beløbet kan indbetales til Jydske . Søndag den 28. december kl. 10.00 til ca. 16. Vi spiller fodbold, hepper og snakker i hallen, og er vi sultne eller kaffetør-stige har de altid noget spændende i

Miniferie i egen ferielejlighed ved Vesterhavet – for 4 (1

Brovst: Feriehotel Tranum Klit 2 overnatninger i ferielejlighed med plads til 4 personer 50 meter fra Vesterhavet. I ferieboligkomplekset findes også indendørs pool med et børnebassin, sauna, bordtennis, satellit tv og legepladser til fri afbenyttelse.