Sådan scorede tv-kokken Nikolaj Kirk kendt sangerinde

Der skulle en kendt tegneseriefigur og suppe til, før der var amoriner i luften mellem den populære sangerinde og kendis-kokken. Egentlig kendte hun ham godt fra det københavnske natteliv, men sangerinden Karen Mukupa syntes i sin tid, at tv-kokken Nikolaj Kirk virkede lidt for smart i en fart.

Sådan scorede tv-kokken kendt sangerinde – Avisen.dk

Men for ti år siden, da Nikolaj Kirk var vært for MGP, mødte de to hinanden til en efterfest, og et eller andet opstod mellem de to. De gik i hvert fald begge hjem med hinanden telefonnummer, det afslører den kønne sangerinde overfor SE og Hør.

Vild med dans-babe scoret af kendt tv-kok: Sådan gjorde

Både Karen Mukupa og Nikolaj Kirk har travlt i det daglige. Hun som børnebogsforfatter, sanger med mere – han som ‘kogemand’ – det kalder han sig selv. DR2-seere kender ham fra det populære program ‘Nak og æd’, hvor han nedlægger og tilbereder sin egen mad sammen med naturmennesket og jægeren Jørgen Skouboe.

Brændende kærlighed: De kendte elsker kokke – seoghoer.dk

Nikolaj Kirk og Karen Mukupa (Foto: All Over Press) Den 45-årige sangerinde Karen Mukupa syntes egentlig, at den nu 43-årige TV-kok Nikolaj Kirk var lidt for smart i en fart, når han med sit mærkelige strithår hang ud med sine kokkevenner i Københavns natteliv.

Karen Mukupa – Læs alt om “Miss Mukupa” lige hér | SE og HØR

Kendt fra: Musik, Vild med Dans Karen Mukupa er vokset op i Tanzania, hvor hun boede indtil hun flyttede til Danmark som 15-årig. Her blev hun kendt som bl.a. værtinde på børne-madprogrammet ”Kidchen” på TV 2 og i starten af 1990’erne startede Karen Mukupa sin musikalske karriere i de duoen No Name Requested, som bestod af Danmarks afdøde reggaedronning, Natasja, og Mukupa selv.

Tv-kok tordner løs: Stop det omgående! – Ekstra Bladet

 ·

En lille cykeltur og du står blandt små og store vandsalamandere, sjældne fugle og planter, siger Nikolaj Kirk. – Det er der alle orkideerne holder til! udbryder han.

Karen Mukupa har fået sin drømmebaby – Ekstra Bladet

 ·

Karen Mukupa har tidligere fortalt til DR’s ’Aftenshowet’, hvor svært det var for hende og tv-kokken Nikolaj Kirk, at de ikke fik det barn, de så brændende ønskede.

Miljø og natur er vigtigst for københavnernes stemme | BT

Debatten om Amager Fælled handlede om et bestemt område på Vestamager, hvor det egentlig var planen, at der skulle bygges boliger. Men efter massive protester fra blandt andre tv-kokken Nikolaj Kirk, er flertallet bag planerne smuldret. – Det kan være lidt et paradoks.

Billedserie: Folk nakkede og åd Nikolaj og Mikkels fisk

Stegt hornfisk med en salat af spidskål og ristede nødder blandet sammen med en youghurtdressing med mynte, dild og lidt hvidløg.Lækkert ser det ud, når kokken Nikolaj Kirk, kendt fra tv-programmet Nak & Æd, og hans makker Mikkel Maarbjerg tilbereder de hornfisk, som deltagerne i weekendens hornfiskefestival har fanget.

‘Tiki skal lære, at verden ikke kun drejer sig om hende

Sangerinde, tv-vært og forfatter til to børnebøger med prinsessehistorier. Begyndte sin musikalske karriere i bandet No Name Requested, en duo bestående af Miss Mukupa og reggaesangerinden Natasja. Har ud over fire albummer skrevet sange til film og tv; Bor sammen med kogemanden og tv-kokken Nikolaj Kirk. Mor til Tiki Marlee på to år.