Den Danske Ordbog | Gyldendal – Den Store Danske

Den Danske Ordbog, DDO, ordbog i seks bind over moderne dansk. Værket, der udkom i bogform 2003-05, blev udarbejdet på videnskabelig grund af Det Danske Sprog- og Litteraturselskab og finansieret af Carlsbergfondet og staten.

ordnet.dk

 ·

We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

Ordbogen.com – Danmarks største online ordbog.

Eksempler på nylige tilføjelser til dansk-engelsk ordbog er mudderkastning, nyhedsflade og datagrundlag.

DDO (Den Danske Ordbog) – ordbogen.com

Det Danske Sprog- og Litteraturselskab. Den Danske Ordbog er en ordbog over det moderne danske sprog. Den har været tilgængelig som netordbog siden 2009 på sitet ordnet.dk, men findes også som en papirordbog i seks bind (Gyldendal 2003-2005).

Full text of “Ordbog over det danske sprog, grundlagt af

Full text of “Ordbog over det danske sprog, grundlagt af Verner Dahlerup; med understttelse af Undervisningsministeriet og Carlsbergfondet udg. af det Danske sprog. og litteraturselskab”

sauce tartare | Gyldendal – Den Store Danske

Sæt den i køleskab, til den skal serveres. Tip: Saucen kan gøres mindre fed med 1 dl ymer eller cultura, og den kan krydres med lidt timian. Sauce tatare passer både til lakserillettes og fisketerrine.

Ordforbindelser i ét eller flere ord — sproget.dk

Denne side indeholder en alfabetisk liste over ord og ordforbindelser i ét eller i flere ord. Forbindelserne er hentet fra Retskrivningsordbogen og Den Danske Ordbog. Bemærk Med Retskrivningsordbogen 2012 er reglerne for brug af bindestreg ændret, jf.

ordbogen

 ·

Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø. Køb adgang her.

Find Den Danske Ordbog i Sprog og ordbøger – dba.dk

Digital dansk fremmed ordbog, Politikens Røde, Fremmedordbog på cd-rom Cd-rommen indeholder den største danske fremmedordbog med 50.000 opslagsord og 68.000 udtryk og vendinger. Det centrale indhold er gode, forståelige forklaringer af, hvad ord med udenlandsk oprindelse betyder på dansk.

Den Danske Ordbog (@DenDanskeOrdbog) | Twitter

Den Danske Ordbog @DenDanskeOrdbog. Moderne dansk ordbog med over 80.000 daglige brugere.