Senhoej ved foevling – Small Danish Hotels

Det særlige ved sværdet er, at det er udformet i flint, men som efterligning af bronzesværd – i overgangen mellem stenalder og bronzealder et kendt materiale forsøgt tilpasset til datidens moderne tider.

Senhøj ved Føvling | VisitVejen

Det særlige ved sværdet er, at det er udformet i flint, men som efterligning af bronzesværd – i overgangen mellem stenalder og bronzealder et kendt materiale forsøgt tilpasset til datidens moderne tider. Der er adgang til højen langs markhegnene. På toppen af Senhøj finder du en postamentssten.

Foevling church – Small Danish Hotels

Senhøj ved Føvling. Åtte Bjerge. Sct. Peders Church, Holsted. Stenderup Church, Føvling. Digital guide to the borderhistory in Foldingbro. Sporene i Tirslund Plantage. Anti-tank trench in Dover. The Tirslund Plantation with the Tirslund Rock. Folding Church. Sporet ved Lintrup. Glad Zoo – Lintrup. Test your courage in Glad Zoo.

Cykelrute – Føvling Brørup | VisitVejen

Ruten består af to “runder”, der kan køres samlet eller hver for sig. Turen startes ved Føvling Kirke, hvor der også kan parkeres, eller på et vilkårligt sted undervejs. Dele af ruten er kuperet og der er belønning i form af storslået udsigt (og en lille pause), når I når toppen af bakkerne.

Stenderup kirke foevling – Small Danish Hotels

Stenderup Kirke ligger i udkanten af den lille by Stenderup, der oprindeligt var en del af Føvling sogn. I 1897 ønskede beboerne i den vestre del af Føvling Sogn at få deres egen kirke, fordi de syntes, at de 5 km til Føvling Kirke var for langt.

Aatte bjerge – Small Danish Hotels

The hills of Åtte Bjerge, rising steeply from Kongeådalen (stream valley), used to be covered with heather. The changing cultural influences, however, have changed the area quite a lot.

[PDF]

Føvling – Brørup – files.guidedanmark.org

værende udseende fik møllen ved en større renovering omkring 1880. Frem til 1918 blev møllen drevet alene af vandkraft. 7. Sønderskov Hovedgård Egnsmuseet for Vejen Kommune er indrettet på den gamle herregård Sønderskov Hovedgård. Hovedbygnin-

Cykelrute – Føvling Brørup | VisitDenmark

PLANLEGG FERIEN Attraksjoner, spiseste- der, praktisk info osv.; BESTILL NÅ Fly, hotell, bil & feriehus

Føvling Sogn (Ribe Amt) – Wiki for Slægtsforsker

— I Vaabenhuset staar en Runesten, der før har ligget paa Kirkegaarden (ifl. et Brev fra 1642 laa den „først paa en Adelsmands Grav og er siden lagt paa en Bondes Grav“) og senere stod ved Korets Nordside; Indskriften, hvorunder et Kors, lyder: „Esbern hic Langsum cubat in Christo reqviescens“, ɔ: her er Asbjørn Langsum begravet, hvilende i Chr.

Føvling Sogn (Vejen Kommune) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne artikel omhandler Føvling Sogn (Vejen Kommune).Der er også andre sogne med dette navn, se Føvling Sogn.. Føvling Sogn er et sogn i Malt Provsti ().Sognet ligger i Vejen Kommune (Region Syddanmark).Indtil Kommunalreformen i 2007 lå det i Holsted Kommune (), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Malt Herred ().I Føvling Sogn ligger Føvling Kirke.

Pastorat: Føvling Pastorat