Slå av automatisk video på Facebook – DinSide

Facebook ruller i disse dager ut nok en endring for brukerne: Video som vises i nyhetsstrømmen begynner automatisk å spille i det den dukker opp i skjermbildet. Dog får starter ikke lyden før du eventuelt velger å trykke på videoen. Som med de fleste andre endringer Facebook innfører, antar

Slå av automatisk lyd på Facebook – Nå begynner Facebook

Slå av automatisk lyd på Facebook Nå begynner Facebook-videoer å spille automatisk – med lyd. Heldigvis er det lett å skru det av. 15. februar 2017 kl. 11.44. Facebook satser derfor tungt på video, som da de introdusere muligheten for livestrømming på denne tiden i fjor.

Hvordan slå av automatisk avspilling av video i Facebook

Hvordan slå av automatisk avspilling av video i Facebook 14. april 2014 14. april 2014 ~ Rune Kaino Nikolaisen Du har kanskje fått med deg at Facebook nå har skrudd på automatisk avspilling av videoer i Facebook-strømmen din.

Så här stänger du av autospelande video på Facebook – PC

Så här stänger du av autospelande video på Facebook. Orolig för störande ljud när Facebook gör video med ljud autospelande? Så här blir du av med det. Facebook 0. Twitter 0. Reddit. LinkedIn 0. Totalt 0. Kopiera. Slå av automatisk uppspelning av videoljud och saken ska vara biff.

Slik slår du av automatisk videovisning på Facebook

 ·

Denne gangen ser vi nærmere på Facebook på mobilen, nærmere bestemt videoer som spilles av automatisk i nyhetsstrømmen. Et irritasjonsmoment for mange. Heldigvis kan du slå av autovisning på mobilen, akkurat som på PC-en.

Hvordan hindrer jeg at videoer spilles av automatisk i

Klikk på øverst til høyre på Facebook, og velg Innstillinger. Klikk på Videoer i menyen til venstre. Klikk på rullegardinmenyen ved siden av Spill av videoer automatisk , og velg Av .

Hvordan slår jeg på eller av – nb-no.facebook.com

Åpne Play Butikk-appen. Trykk på Innstillinger øverst til venstre.; Trykk på Oppdater apper automatisk, og velg et av alternativene: . Ikke oppdater apper automatisk. Oppdater apper automatisk når som helst. Det kan påløpe datakostnader.

Sådan slår du lyden i videoer fra på Facebook [TIP

Hvis du ikke gider at have lyd til at afspille hver gang du støder på en video i dit nyhedsfeed, så kan du heldigvis lynhurtigt slå det fra. Nedenfor følger de trin, som du skal igennem for at slå automatisk afspilning af lyd i videoer fra på både Android-smartphones og iPhones.

Hvordan slår jeg automatisk – da-dk.facebook.com

Hvordan slår jeg automatisk appopdatering til eller fra for Facebook til Android? share Del artikel Du kan sørge for altid at bruge den seneste version af Facebook-appen ved at slå automatiske opdateringer til.

Hur stoppar jag automatisk uppspelning av videor i mitt

Du kan slå på och stänga av Facebooks inställningar för automatisk uppspelning av videor. Du kan slå på och stänga av Facebooks inställningar för automatisk uppspelning av videor. Hjälpcenter. om videor som spelas upp automatiskt i ditt nyhetsflöde om du vill hjälpa oss att förbättra sättet du ser videor på Facebook.