Slutpris för Samling af fiskeudstyr 7.

Samling af fiskeudstyr. Består af følgendeEn fiskestang Kinetic Colombia 7 med opbevarings pose.En fiskestang Kinetic Silver Arrow 9 med opbevarings pose.Spinnehjul Dyna Spirit VX1000.Spinnehjul Okuma Toledo TDS30.Fangstnet.ABU stol med rygsæk.ABU Carcia bait box med indhold.

Slutpris för Samling diverse stænger og hjul

Samling fiskeudstyr, stænger, blink, hjul m.m. bestående af 4 fiskestænger med transportposer, 6 fiskehjul ABU, Silstar, Cardinal, Shimano. Desuden talrige blink og kroge i mange Läs mer…

Lystfisker køb, salg og auktion af fiskegrej Public Group

Sælger hele min samling af fiskeudstyr. Der er er god blanding af alt hvad hjertet begærer – både af stænger og hjul samt af tilbehør. Hvis du kun ønsker at købe en mindre del af min samling, så lad os finde en god pris.

Fiskeudstyr – Vi har et bredt sortiment af fiskeudstyr

Vi føre bland andet, stort udvalg af fiskegrejs produkter, fiskehjul, fiskestænger, waders fra mærker som Daiwa, DAM, ABU Garcia, Berkley, Shimano, Savagear, Scierra, Fenwick samt mange flere. Så er du på udkig efter billigt fiskeudstyr eller kvalitets fiskeudstyr finder du det hos Fisk & Fang.

Fiskeblink | Stort udvalg af blink til fiskeri | Grejbiksen

Grejbiksen – Alt i fiskeudstyr. Vores fysiske butik i Århus N er en af landets største specialbutikker med alt til lystfiskeri og Outdoor. Shoppen indeholder en del af vores sortiment, vi håber du vil finde spændende information samt gode tilbud.

Fiskeudstyr | fiskehjul/hjul | outdoorportalen

 ·

Fiskeudstyr og fiskehjul/hjul. Se gode tilbud hos Outdoorportalen.dk

Shimano Stella FJ | Verdens bedste fiskehjul?

STELLA er og bliver Shimanos bedste hjul. Og FJ-modellen er uden tvivl det bedste, de har lavet til dags dato. Det er også derfor at mange STELLA-fans verden over, bare må have det med hjem til samlingen. Et hjul der har så ekstrem let indspinning vil forbedre din fiskeoplevelse markant.

Fiskestænger, fiskehjul samt redningsveste m.m | Lauritz.com

Kasse med diverse blink, woblere og spinnere 3 æsker sildeforfang Fangstnet Redningsveste: Osculati, 50kg 2 stk. Craft 60-70kg Baltic 15-30kg Helly Hansen 20-30kg. Fremstår med brugsspor.

Fiskegrej og fiskeudstyr – Stort udvalg af fiskegrej

De fleste forbinder fiskegrej og fiskeudstyr med fiskestænger, liner og kroge, men den komplette fisketur forudsætter meget mere end det. Får I landet en god fangst, skal den naturligvis også tilberedes på behørig vis. Grilning af fisk er en oplagt mulighed.

Decoy 4-benet Skydestok Camo – Salg af jagtudstyr

Nem justering af højde med enhåndsbetjente reguleringsbeslag.Skala på det nederste af benene, så du kan huske højdeindstillinger. Flytbare skumhåndtag for lydløs betjening.Blød gummibelægning på anlægsstederne. Der kan skiftes mellem spids og rund fod alt efter terræntype.