Solvarmeanlæg buldrer derudaf i det gode vejr | TV2 ØSTJYLLAND

Solstrålerne vælter ned over Østjylland i denne tid og har gjort det i længe. Det vækker ekstra meget glæde på Sejling Hede, hvor verdens største solvarmeanlæg nyder de mange solskinstimer. 12.500 solfangere står klar til at fange solens stråler. Og det har de gjort godt indtil videre.

Varmeværkerne satser på solvarme og kalder det en

Solvarmeanlæg buldrer derudaf i det gode vejr Tilbage i Aabybro ser de foreløbig frem til august, hvor solfangerne bliver tændt. – Fra dag ét laver vi faktisk penge.

Bedre mad til de ældre | TV2 ØSTJYLLAND

Det er ambitionen med et nyt pilotprojekt i Randers Kommune, der har til formål at sikre, at mindst 30 procent af maden på plejecentrene skal være økologisk. I første omgang gælder det for plejecentrene i Område Nord, som blandt andet dækker Øster Tørslev, Spentrup, Havndal og Harridslev.

Høneballehaven på Samsø: Det gode vejr fortsætter

Ja det gode vejr buldrer bare derudaf. Her har vi haft sol næsten hele dagen. Vi havde lidt skyer sidst på formiddagen. Godt du fik flyttet Fritillariaen så du kunne få den i blomst. Den er da rigtig fin. Sådan er det nogle gange at der skal flyttes på sagerne og også op til flere gange somme tider.

[PDF]

11. EKI-Fachforum: Potenziale für Wärmespeicher in S.-H

Jun 20, 2018 · Initiative Abwärme-Leuchttürme der dena • Wärmeauskopplung • Nahwärmenetze • Saisonalspeicher 16 Der Kupferhersteller Aurubis AG, mit dessen Abwärme die enercity Contracting Nord GmbH zukünftig die Hamburger Hafencity Ost beheizt. –Die Bosch Thermotechnik GmbH und Bosch KWK Systeme GmbH, die Abwärme für das Wärmeversorgungsnetz der Stadtwerke Gießen AG …

Éndags madfest på Nørrebro for børn og voksne | TV 2 Lorry

Med Madfest København fejrer vi deres indsats og det gode økologiske måltid, siger overborgmester Frank Jensen (S) i en pressemeddelelse. Madfest København er en årlig begivenhed, hvor børn og voksne samles til en madfestival.

Slut med at grille i tørken: Kommuner indfører

Sommervejret buldrer derudaf med høj sol og nærmest ingen regn, men det knastørre vejr betyder samtidig en stor risiko for brande i haver, på marker og i skove.

Rafael Medina – Jefe de equipo y Maquinista – Arcon

 ·

Det buldrer derudaf i det gode vejr. I Silkeborg Forsyning Rafael Medina ha recomendado esto. Silkeborg Forsynings solvarmeanlæg er blevet udvalgt til at Rafael Medina ha recomendado esto. Installation of 1000m2 thermal Solar system in Berlin☀️