Overnatning i Kerteminde | Vandrerhjem – danhostel.dk

Den fynske købstad Kerteminde ligger ved Storebælt. Byen er kendt for figuren Amanda og er Fyns største og vigtigste fiskerihavn. Med to strande og Fynshoved tæt på er der rig mulighed for en dejlig badeferie. Tæt på Danhostel Kerteminde ligger Sydstranden, en børnevenlig strand med blåt flag. Kerteminde er i sandhed Haven Ved Havet.

Overnatning tæt ved vandet på Fyn hos Danhostel Kerteminde

Hvis du observerer cookieændringer (f.eks. Ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer. __utmc – 2 år Registrerer et tidsstempel med det præcise tidspunkt, hvor brugeren forlader hjemmesiden.

Sommerhus ved Kerteminde Vandrerhjem | Gymnasieskolen

Sommerhus ved Kerteminde Vandrerhjem Lille primitivt sommerhus, 30 kvadratmeter, 4 sovepladser + 1 madras. Stor have i skovbrynet 250 meter fra stranden og 600 meter fra centrum af Kerteminde.

Billige overnatninger i Kerteminde på Danhostel

Kerteminde – en by fuld af oplevelser. Kerteminde er en hyggelig lille by. Når du overnatter på Danhostel er der gode muligheder for både at bade samt besøge Kerteminde by, hvor der ligger hyggelige butikker samt lækre cafeer og restauranter. I Kerteminder ligger også Fjord&Bælt, hvor du kan opleve marsvin, sæler og fisk på nærmeste hold.

Sov godt – VisitKerteminde | Kerteminde Haven ved Havet

Overnatning og nyd ferien i Kerteminde Havet ved Havet. Sov godt på hotel, kro, sommerhus, bed&breakfast, vandrerhjem eller privat overnatning. Overnat i Kerteminde er hygge og afslapning i skønne omgivelser.

Kerteminde sommerhuse – Lej et privat sommerhus i Kerteminde

Idyllisk ferie ved by og strand i Kerteminde Mange er begejstrede for det autentiske miljø og den hyggelige stemning, som Kerteminde har. Ved havnen, marinaen og i den hyggelige bymidte, er der caféer og spisesteder for alles smag og pengepung.

OVERNATNING I KERTEMINDE – Denne side er under opbygning

Privat overnatning i Kerteminde Vil du have en god privat overnatning i den smukke købstads by Kerteminde, kan du leje et anex til et byhus central placeret i …

Privat overnatning | Kerteminde Haven ved Havet

Privat overnatning i Kerteminde. Overnat privat i lejligheder, på hyggelige bondegårde eller privat i et hus. Privat overnatning i Kerteminde er ikke inklusiv morgenmad