Spier Pinotage. 75 cl., Sydafrika fra OSUMA.DK

Vinen har en flot mørk blommefarve i glasset. En lækker smag af kirsebær og modne blommer, samt en lang behagelig eftersmag. Server denne vin til svinekød, lam eller en lækker hjemmelavet burger.

Spier Private Collection Pinotage – Megavin.dk

Spier Private Collection Pinotage En flot mørkerød farve i glasset. I duften finder man blomme og kirsebær, fint integreret med duften af karamel og ristet eg. En kompleks vin, blød afslutning og velintegreret tanniner. Serveres til retter med vildt.

Signature Pinotage, Spier – 0,75 liter, 14.5 % alc, Sydafrika

 ·

0,75 liter, 14.5 % alc, Sydafrika. Pinotage, Western Cape. 111,00 kr. pr. liter. Medlemspris: 75 cl Proptype der var en eksportvare, og værdsat ved hoffet over hele Europa. Men med Apartheid og undertrykkelse blev vin fra Sydafrika nærmest det modsatte af comme il faut, og anset som upassende. Da systemskiftet kom i 1994, var der

Spier Signature Chenin Blanc, 75 cl., Sydafrika fra OSUMA

dagligvarer fra OSUMA.DK – Dagligvarer lige til døren. Vinen fremstår flot strågul i glasset. I duften finder man en bred vifte af tropisk frugt og æbler.

Inspire Pinotage, Sydafrika, Spier – 0,75 – mad.coop.dk

 ·

Pinotage er Sydafrikas blå signaturdrue, og minder ikke om nogen vin noget andet sted fra, og er altså helt sin egen. Smagen er måske lidt “acquired taste” men lærer du først at værdsætte Pinotage …

Spier Signature Pinotage, rødvin Sydafrika 75 cl.

Vi anvender cookies til at få siden til at fungere og at lave statistik som vi kan bruge til at forbedre indholdet. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke boksen.

Spier Arts Winter of Discontent – Megavin.dk

Spier Arts Winter of Discontent Et blend af pinotage og malbec med en indbydende duft af kirsebær og lidt tobak. En flot og fyldig vin, med masser af frugt, velintegreret fadlagring og flot struktur. En karakterfuld vin, til retter med lammekød, vildt el

Ranges | Spier Wine Farm

disse prisvindende vine giver dig det bedste af det bedste fra vores kÆldermesters kyndige hÅnd. vinene er skabt af udvalgte druer og lagret pÅ fade, der fÅr smagsnuancerne til at trÆde tydeligt frem.