SSP slår alarm: Unge snuser sig til afhængighed

Snus bliver mere og mere populært hos de unge, som har taget den røgfrie tobak til sig. Foto: Michael Svenningsen SSP slår alarm: Unge snuser sig til afhængighed Der er opstået en fejl:

– Alle kender nogen, der “snuller” | Hedensted | hsfo.dk

ALARM 112 BRÆDSTRUP Tørring Gymnasium har ingen politik for brugen af snus, da det endnu ikke har været nødvendigt at forholde sig til, siger rektor Johannes Grønager. SSP slår alarm: Unge snuser sig til afhængighed 0. Hedensted

Snus hitter blandt unge | Aarhus | stiften.dk

Snustobak er blevet det store hit, når unge skal slappe af til fester eller dulme nerverne til eksamen. Snusen afløser smøgen i dagligdagen, men er også skadelig. De unge snuser som aldrig før.

Brugen af det stærkt vanedannende snus – Vejle Amts

SSP slår alarm: Unge snuser sig til afgængighed Brugen af det stærkt vanedannende snus er eksploderet blandt ungdommen, men både hos SSP og i efterskolemiljøet føler …

Velkommen til. Konference om unge, hash og uddannelse – PDF

Ca unge i alderen år har prøvet at ryge hash.det svarer til 44 % Ca unge i alderen år har røget hash den seneste måned.det svarer til 10,0 % Ca unge i alderen år som ryger hash hver dag/næsten hver dag (20+ dage om måneden).

Sitemap – Kærlighed.nu

To unge kunstskøjteløbere står ansigt til ansigt: Se nu når de læner sig frem og giver alle publikum kuldegysninger 15 forfærdeligt grimme brudekjoler som bruden med garanti fortryder at have købt

»Shell er det største værtshus i Randers« – amtsavisen.dk

Restauratørerne i Storegade udtrykker frustration over tankens salg af øl og spiritus til unge, som drikker sig fulde og slår sig løs i nattelivet.

Børn, unge og medier – PDF Free Download – dokodoc.com

Selv om de beskæftiger sig med enkelte medier og deres betydning i forhold til børn og unge, ligger det som en forudsætning for hvert enkelt bidrag, at mediebrug og medieoplevelser skal forståes i et integreret perspektiv med samtlige medier og med den kultur, børn og unge i øvrigt er del af.

At tæmme nydelsen – en analyse af den rumlige indretning

Det materielle ’slår igen’, så at sige, og forsøgene på at etablere og fiksere heroinen og behandlingen som dette eller hint er derfor hele ti- den nødt til at forholde sig til rusen som en uundgåelig del af …

Til læreren. The Brain Game er et spil om hjernen

1 Til læreren. The Brain Game er et spil om hjernen & følelser og afhængighed for elever fra 8. klasse og opefter. Spillet er især velegnet til forældremøder, hvor unge og forældre spiller sammen i grupper (- men man er ikke i gruppe med sine egne forældre).