Faglige meddelelser – Landbrugsstyrelsen

Vi minder om at Tast selv-service er lukket i dag onsdag den 19. september 2018 kl. 16:00-22:00. Planlagt lukning af Tast selv-service i morgen lørdag den 1. september er aflyst, så Tast selv vil være tilgængeligt hele dagen. 31. august 2018 Tast selv-service.

Øresundsbroen kan lukke i morgen tidlig – TV 2

Tjek selv trafikken i morgen tidlig Selvom det på forhånd er umuligt at sige, hvorvidt broen bliver lukket, så er der ingen tvivl om, at risikoen er stærkt forøget i morgentrafikken, hvor tusindvis af danskere og svenskere pendler fra Danmark til Sverige og omvendt.

Vinnyheter fra Burgund i september – DN.no

Klokken 08.00 i morgen tidlig vil det bli kø på Polets nettbutikk. Noen av de heftigste køskaperne er ettertraktede burgundere fra produsenter som de Montille, Pascal Clement, Faiveley og ikke minst Bachelet-Monnot.

Test av beaujolais nouveau 2017 – DN.no

Liten årgang til tross, i morgen tidlig slippes årets beaujolais nouveau 2017. Det er på tide å børste støv av denne klassikeren igjen.

lukket – English translation – bab.la Danish-English

Translation for ‘lukket’ in the free Danish-English dictionary and many other English translations.

Universitet lukket: Frygtede skoleskyderi – lokalavisen.dk

Universitet lukket: Frygtede skoleskyderi Af. Daniel Sennek

Vindstød af orkanstyrke: Her bliver der store trafikale

 ·

DSB oplyser, at aflysningerne sker af sikkerhedsmæssige hensyn og gælder i morgen tidlig. Mange tog aflyst Det er ikke kun DSB, der har set sig nødsaget til at aflyse tog i Jylland fra

CAPELLI frisør, Harstad – findglocal.com

Det er en travel tid og de ‘beste’ tidspunktene fylles fort opp. Bruk Fixit-appen eller ring oss på 770 68 250 og tast 1