Terrortiltalt ville slå tegner ihjel | Odense | fyens.dk

Derfor ville han se, om nogen kunne finde det retfærdigt at dræbe under henvisning til Koranen. – Jeg ved, islam er rigtigt. Der er ikke noget, der er sort og hvidt.

Øksemand: Jeg ville ikke slå tegner ihjel | Indland | DR

Øksemand: Jeg ville ikke slå tegner ihjel Det var slet ikke hensigten at slå tegneren Kurt Westergaard ihjel, da en 28-årig somalier fredag aften trængte ind i tegnerens hjem med kniv og økse. Sådan lyder forklaringen fra den sigtede somalier.

Terrortiltalt i Kundby-sagen: Jeg fandt fællesskab i islam

Forsvareren ville også vide mere om den 17-åriges tanker om at slå andre mennesker i ihjel. – Det kunne aldrig falde mig ind, sagde den tiltalte og uddybede: – Jeg ville aldrig gøre sådan noget.

Øksemand: Jeg ville ikke slå tegner ihjel – politiken.dk

 ·

Kurt Westergaard skulle ikke dræbes, siger 28-årig somalier til sin forsvarer. Det var slet ikke hensigten at slå tegneren Kurt Westergaard ihjel, da en 28-årig somalier fredag aften trængte ind i tegnerens hjem med kniv og økse. Sådan lyder forklaringen fra den sigtede somalier, efter at han

Terrortiltalt tager afstand fra Omar El-Hussein: – Jeg

På trods af forherligende indlæg på facebook kort efter Omar El-Husseins begravelse, tager terrortiltalt i retten afstand fra hans handlinger.

Ville du også kunne slå ihjel? | Information

Ville du også kunne slå ihjel? Passivitet eller handling? Thomas Bendixen tegner Kjeld Abells figurer så klart, at Anna Sophie Hedvig tvinger tilskueren til at tage stilling på Aalborg Teater. for at reflektere over, hvem der egentlig er vores fjende. Og Abell kan om nogen bidrage til debatten: Er det okay at slå ihjel …

Terrortiltalt hjalp Omar El-Hussein – b.dk

Hukommelsen svigtede 20-årig terrortiltalt For det første indrømmede BH, at Omar El-Hussein gav ham mordvåbnet fra Krudttønden, da de mødtes i Mjølnerparken om eftermiddagen efter angrebet. BH sagde, at han ikke ville have våbnet, men alligevel endte med at gemme det i et buskads ved Bispebjerg Station.

Ville slå Muhammed-tegner ihjel – Avisen.dk

De anholdte er mistænkt for at ville slå den danske bladtegner Kurt Westergaard ihjel. Han var en af de 12 tegnere, der i 2005 offentliggjorde en tegning af den muslimske profet Muhammed i Jyllands-Posten.