Top 5: Denne sushi-restaurant hitter i Aarhus

Sushi-baren har også tidligere scoret flotte anmeldelser i Stiften, Jyllands-Posten og på Aarhus Update. Blandt de gode anmeldelser skriver gæster blandt andet: “Fantastisk sushi, tjenerne vidste alt om maden.

Top 5: Denne restaurant hitter i Aarhus

Top 5: Denne restaurant hitter i Aarhus. Af Redaktionen. I den forgangne måned har et sort antal østjyder traditionen tro været forbi DinnerBooking.com for at vurdere deres restaurantbesøg. Som noget nyt finder man nu Sota Sushi Bar blandt favoritterne.

Top 5 Arkiv – Side 4 af 10 – DinnerBooking Blog

Top 5: Denne sushi-restaurant hitter i Aarhus I den forgangne måned har et stort antal østjyder traditionen tro været forbi DinnerBooking.com for at vurdere deres restaurantbesøg. Som noget nyt finder man nu Sota Sushi blandt toppen.

Restaurant Saichi – Original Japansk Restaurant., Aarhus

Restaurant Saichi er en original japansk restaurant i hjertet af Aarhus, hvor kvalitet, service og passion for det japanske køkken er i højsædet.Restauranten er smuk og enkel i nordisk stil. Her sidder man i fred og ro fra gadens larm selvom man er midt inde i byen.

Karma Sushi / Århus Vestergade – Aarhus, Denmark – Menu

Sushi Restaurant in Aarhus, Denmark. 4.6. 4.6 out of 5 stars. Closed Now. Community See All. 668 people like this. Du kan bestille den allerede i dag og i denne uge glæde dig til at smage vores nigiri med grillet torsk, som er flamberet med teriyaki og toppet med umeboshi samt vores nigiri med asparges, som er toppet med trøffelcreme og

4.6/5(36)

Sushi i Aarhus | Læs mere om hvad vi kan tilbyde – tapashi.dk

Oplev en kulinarisk oplevelse af en anden verdens med en kombination af sushi og tapas fra Tapashi, Aarhus! Du får udsøgt sushi, som er tilberedt af erfarne sushi-kokke, som arbejder med stor faglig stolthed og integritet.

Århus top 5 – Anmeldelse af Restaurant Komfur, Århus

Restaurant Komfur, Århus top 5 – Se 209 anmeldelser fra rejsende, 43 billeder og gode tilbud vedr. Århus, Danmark på TripAdvisor.

209 TripAdvisor-Bewertungen

Seisei Sushi – Startside – Aarhus, Denmark – Menu, priser

Sushi-restaurant i Aarhus, Denmark. 4.5. 4.5 ud af 5 stjerner. Lukket nu. Fællesskab Se alle. og især ikke på denne dag, tænkte vi. Efter at vi havde ventet i 20 minutter, så siger ekspedi Bedre sushi fåes ikk og top top Service med et kæmpe smil på læberne .. Tak for en mega hyggelig og dejlig betjening og mums hvor smagte

4.5/5(127)

Byens Sushi Take Away Menu i Aarhus C – just-eat.dk

Se det fulde menukort for Byens Sushi i Aarhus C 8000 og bestil mad online. Stort udvalg af Sushi mad, leveret direkte til døren. Top sake Agurk, advocado, koriander, toppet med laks og hvidløg. kr. 79,00. Add Top sake to Basket om denne restaurant leverer til din adresse. Tjek. Desværre. Anbefal en restaurant i dit område.

4.5/5(122)

Sota Sushi Bar, Århus – Restaurantanmeldelser – TripAdvisor

Sushi oplevelse, der ikke fås andre steder i Aarhus Vi er egentlig ikke de store Sushi spisere, men valgte alligevel efter en Seebach Musical i Musikhuset den 26.05.18 at …

4.5/5(200)