TROELS TRIER malerier, serigrafier, mixed media, tryk

 ·

Kunstmaler, Grafiker, Illustrator, Entertainer, Musiker, Sanger, Solist, Troels Trier TT Top Troels Trier udstiller i Galleri Inuit i Ålborg med fernisering den 8.

Troels Trier – BELLE ART GALLERY

 ·

Kunstmaler og grafiker. Troels Trier. København 1940. Troels Trier – tegneseriebilleder. Troels Trier har i en lang årrække været kontroversiel entertainer i underholdningsbranchen men er nu vendt tilbage til maleriet, med succes.

Troels Trier Kunst – Home | Facebook

Troels Trier Kunst. 1K likes. Du finder Troels Trier netshop på adressen HTTP://shop.troelstrier.dk Her er lidt eksempler på kunsten, men kig forbi

Troels Trier – Den Gamle Kostald

Alle malerierne i Den Gamle Kostald er udført af Troels Trier ( Farfar til den nulevende Troels Trier, kendt fra Røde Mor) Troels Trier den ældre var søn af grundlæggeren af Vallekilde Højskole.

Troels Trier | Gyldendal – Den Store Danske

Troels Trier har desuden arbejdet med dekoration og skulptur, således genforeningsstenen på Esterhøj i Odsherred. – Mindeudstilling 1962 i Århus Kunstgalleri, samt 1963 på Vallekilde højskole arrangeret af sønnerne Holmer og Ernst, ligeledes malere.

Troels Trier – Wikipedia, den frie encyklopædi

Troels Trier kan henvise til flere personer: Troels Trier (maler) (1879-1962) – en dansk kunstmaler; Troels Trier (musiker) (født 1940) – en dansk musiker og kunster; Dette er en artikel med en flertydig titel. Det vil sige en artikel, der alt efter betydning henviser til andre artikler med det egentlige indhold. Hvis du fulgte en

Troels Trier cd. Maleri | Lauritz.com

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Informationer deles med tredjepart. Cookies anvendes bl.a. for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Lauritz.com og til at støtte markedsføringen af vores services.

Madsens Galleri – Malerier af Troels Trier

Nogle af malerierne her er i privateje, andre er kunstnerens seneste værker, men sammen kan de formidle et realistisk og opdateret indtryk af Troels Triers karakteristiske udtryk som kunstmaler. Malerierne sælges gennem Madsens Galleri på Fanø ( se nedenstående info ), hvor der altid kan laves aftaler om særlig besøgstid.

Troels Trier – kulturarv.dk

Troels Trier den ældre var søn af grundlæggeren af Vallekilde Højskole. Han var naturalist og malede især åbne og vidtstrakte landskaber i klassisk stil, samt billeder af heste og køer, arbejder, som han selv fandt typiske og malede i en grad, at han næsten kunne betegnes dyremaler.

Find Troels Trier i Malerier – Køb brugt på DBA

Oliemaleri, Troels Trier, motiv: Landskab, stil: Realisme, b: 80,5 h: 60,5, Troels Trier (1879-1962) – Landskab fra Odsherred Olie på lærred. Signeret Troels Trier. Billedet er i fin stand. Mål er eksklusiv ramme. Flere billeder i mine øvrige annoncer og på hjemmesiden northernspirit.dk.